Opties voor uw glazen

org-be_pearle:/content_images/2012/Brillen/bewerkingen/brillen-bewerkingen.jpgBij Pearle Opticiens vindt u verschillende opties als het gaat om de glazen van uw bril. Om esthetische redenen zou u kunnen kiezen voor dunner of kraswerend glas bijvoorbeeld. Ontdek de mogelijkheden en voordelen.

Verdunde glazen

Verdunde glazen wegen minder dan gewone glazen. Met een groter draagcomfort als resultaat. Bovendien oogt het vaak ook mooier.

Kraswerende glazen 

org-be_pearle:/content_images/2013/brillen/bewerkingen glas/krassenL.pngWil u graag krasbestendige glazen? Dat kan. We voorzien de glazen dan van een hardingslaag. Dat is overigens alleen nodig bij kunststofglazen, want glazen van mineraal zijn altijd krasbestendig.

Ontspiegelde glazen

Ontspiegelde glazen zijn heel helder en laten meer licht door. Het lijkt dan net of er geen glazen in uw bril zitten. U hebt ook minder last van lichtreflectie.

Performaflex

org-be_pearle:/content_images/2013/brillen/bewerkingen glas/spiegeL.pngWil u graag extra comfort? Kies dan voor Performaflex glazen. Ze zijn niet alleen kraswerend, maar ook ontspiegeld. Comfortabel en handig.

Cleanflex glazen

org-be_pearle:/content_images/2013/brillen/bewerkingen glas/vuilL.pngBij Pearle Opticiens kan u ook kiezen voor kraswerende, ontspiegelde glazen die een water- en vuilafstotende werking hebben. Daardoor hebt u geen last meer van vuile glazen en hoeft u dus minder uw glazen te poetsen.

Cleanplus glazen

org-be_pearle:/content_images/2013/brillen/bewerkingen glas/stofL.pngCleanplus glazen zijn daarbovenop ook nog antistatisch.

Welke bril past het best bij welk gezicht?

Word fan op Facebook!
 

Contactlenzen thuis bezorgd
 

Budgetvriendelijke selectie
 

Brillen

Zonnebrillen

Gebruiksvoorwaarden | Disclaimer & privacy | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyright
Welkom bij Pearle Opticiens: Kies hier uw taal
 
Bienvenue sur Pearle Opticiens: Choisissez vortre langue