Logo
  
Hier vindt u uw opticien
Hier vindt u uw opticien

De nieuwe brillentrends voor dames!

 

De nieuwste brillentrends voor dames zijn binnen! Je kiest uit superleuke, uiteenlopende stijlen. Van lichtroze monturen tot onverwachte combinaties van materialen. Wat is jouw favoriete trend dit voorjaar? Bekijk ze hier of kom langs in een Pearle winkel bij jou in de buurt!

 
org-be_pearle:/content_images/2017/05/dames-pink-please.png

PINK PLEASE

Van lichtroze tot paarsroze brillen, elke variatie roze is een absolute trendkleur dit seizoen! In metaal én in kunststof monturen. Met een bril uit deze trend zit je op een roze wolk. Ga voor de roze variant die bij jou past!

org-be_pearle:/content_images/2017/05/dames-eye-candy.png

EYECANDY

Felle kleuren, vrolijke prints, streepjes of gevlamd: alles kan. Echte eyecandy, waar jouw hele outfit van opfleurt! Met een bril uit deze trend weet je zeker dat je opvalt. Dit zijn monturen die jou vrolijk maken!

org-be_pearle:/content_images/2017/05/brillen-trnd-retro.png

RETRO

De retro & vintagelook is super hip – in de hele fashionwereld. Retro monturen en zonnebrillen gaan voorop in deze trend! De vormen en materialen zijn geïnspireerd op een stijlvol verleden. Dat zie je heel goed terug, bijvoorbeeld in de clubmaster of het pantomodel.

org-be_pearle:/content_images/2017/05/mix-it-trnd.png

MIX IT

Een sterk opkomende trend: het gebruik van verschillende materialen binnen een montuur. Vooral de combi metaal en kunststof is erg populair. Mooi bewerkte pootjes geven het verrassende montuur extra flair, bijvoorbeeld met parels, strass steentjes of zelfs denim.

Welke bril past het best bij welk gezicht?

Word fan op Facebook!
 

Contactlenzen thuis bezorgd
 

Budgetvriendelijke selectie
 

Brillen

Zonnebrillen

Gebruiksvoorwaarden | Disclaimer & privacy | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyright

Welkom bij Pearle Opticiens: Kies hier uw taal
 
Bienvenue sur Pearle Opticiens: Choisissez vortre langue