Logo
  
Hier vindt u uw opticien
Hier vindt u uw opticien

De nieuwe brillentrends voor dames!

De nieuwste brillentrends voor dames zijn binnen! Je kiest uit superleuke, uiteenlopende stijlen. Van transparante monturen tot retro brillen met een neusbrug. Wat is jouw favoriete trend? Bekijk ze hier of kom langs in een ​Pearle winkel bij jou in de buurt​!

TRANSLUCENT

Translucent, de doorzichtige bril
 

De trend 'transparant' zie je overal dit najaar. Op de catwalk worden veel doorschijnende items getoond en verschillende celebrities zijn al gespot op de loper met gewaagde see through jurken. In monturen zie je deze trend dit najaar ook terug. Vooral ronde, transparante monturen zijn meer aanwezig dan ooit. Sommige met een matte finish, andere wat meer shiny. Geef je casual look een opvallende tint en kies voor een doorzichtige bril!

LESS IS MORE

Minimalisme, Less is more
 

Minimalisme – minder is meer! Minimalisme staat in deze trend centraal, dat betekent: dunne lijnen, ingetogen kleuren en een eenvoudig design. De trend Less is more brengt het design terug naar de ware essentie. Soms met een onverwachte twist. Dit maakt de monturen van deze trend onderscheidend. Do we need to say more?

BRIDGE

Retro bril met de bridge
 

Ook dit najaar is de trend met de focus op de neusbrug niet weg te denken. De retro & vintagelook is nog steeds on trend. Ga voor een metalen constructie in combinatie met ronde glazen voor een minimalistisch statement. Of kies voor een klassiek kunststofmontuur met een metalen neusbrug voor een moderne twist. Zeker dat jij uitblinkt met een montuur van deze trend!

Bekijk alle nieuwe brillentrends!

 

Welke bril past het best bij welk gezicht?

Word fan op Facebook!
 

Contactlenzen thuis bezorgd
 

Budgetvriendelijke selectie
 

Brillen

Zonnebrillen

Gebruiksvoorwaarden | Disclaimer & privacy | Algemene voorwaarden | Sitemap | Cookies
Copyright

Welkom bij Pearle Opticiens: Kies hier uw taal
 
Bienvenue sur Pearle Opticiens: Choisissez vortre langue