Logo
  
Hier vindt u uw opticien
Hier vindt u uw opticien

De nieuwe brillentrends voor heren!

 

Jawel, ze zijn binnen: de nieuwste mannen brillentrends. En we worden er helemaal blij van! Je kunt kiezen uit superleuke, uiteenlopende stijlen. Wat is jouw favoriete trend dit voorjaar? Ga je voor de retrolook of toch voor de marineblauwe bril? Bekijk ze hier of kom langs in een Pearle winkel bij jou in de buurt!

 
org-be_pearle:/content_images/2017/05/onboard-trnd.png

GET ON BOARD

Bij marine denk je aan stoere zeemannen, én denk je aan blauw! Blauw in verschillende tinten is dit seizoen een belangrijke trend voor mannen. Net iets zachter dan zwart, maar net zo krachtig. Een blauw montuur is ook heel gemakkelijk te combineren met jouw kleding. Stijlvol en net een tikje eigenzinnig, de marine trend.

org-be_pearle:/content_images/2017/05/brillen-trnd-retro.png

RETRO

De retro & vintagelook is super hip – in de hele fashionwereld. Retro monturen en zonnebrillen gaan voorop in deze trend! De vormen en materialen zijn geïnspireerd op een stijlvol verleden. Dat zie je heel goed terug, bijvoorbeeld in de clubmaster of het pantomodel.

org-be_pearle:/content_images/2017/05/mix-it-trnd.png

MIX IT

Een sterk opkomende trend: het gebruik van verschillende materialen binnen een montuur. Vooral de combi metaal en kunststof is erg populair. Mooi bewerkte pootjes geven het verrassende montuur extra flair, bijvoorbeeld met rubber, metaal, hout of zelfs denim. De trend voor een stoere look.

Welke bril past het best bij welk gezicht?

Word fan op Facebook!
 

Contactlenzen thuis bezorgd
 

Budgetvriendelijke selectie
 

Brillen

Zonnebrillen

Gebruiksvoorwaarden | Disclaimer & privacy | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyright

Welkom bij Pearle Opticiens: Kies hier uw taal
 
Bienvenue sur Pearle Opticiens: Choisissez vortre langue