Logo
  
Vind een winkel
Vind een winkel

Contactlenzen

Filter ( 12 ) 

12 producten in uw selectie

Contactlenzen die aansluiten bij uw kijkgedrag

Contactlenzen nodig? Dan bent u bij Pearle Opticiens aan het juiste adres. Bij ons kiest u uit een ruim assortiment contactlenzen. Van daglenzen en maandlenzen, tot harde lenzen die perfect zijn afgestemd op uw behoeften!

Keuze uit de beste contactlenzen

Afhankelijk van uw wensen, behoeften en oogafwijking kiest u het soort lenzen dat het beste bij u past. Zo zijn daglenzen zeer hygiënisch en eenvoudig in gebruik en heeft u de populaire en makkelijke maandlenzen al voor een laag maandelijks bedrag. Als u de dag wilt doorkomen zonder bril of lenzen, dan bieden nachtlenzen de oplossing. Ziet u zowel veraf als dichtbij niet scherp? Kies dan onze multifocale lenzen. Harde lenzen zijn geschikt voor wie zoekt naar een duurzame en voordelige oplossing.

Bent u niet zeker van uw keuze? Kom dan langs in een van onze winkels. Daar staan onze opticiens voor u klaar met persoonlijke advies aan de hand van een professionele oogmeting.

Lenzen online bestellen? Laat ze thuisbezorgen!

De contactlenzen van Pearle Opticiens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder silicone hydrogel. Ze zijn zeer zuurstofdoorlatend voor comfortabel en langdurig gebruik. Met de lenzenvloeistof van iWear blijven de lenzen goed op hun plek en in topconditie.

Koop uw contactlenzen in een Pearle winkel bij u in de buurt of bestel ze direct online in onze webshop. Als u vandaag uw bestelling plaatst, dan ontvangt u uw lenzen binnen vijf werkdagen in huis! Of ervaar het gemak van ons iWear Direct lenzenabonnement en laat uw lenzen maandelijks thuisbezorgen.

Welke bril past het best bij welk gezicht?

Word fan op Facebook!
 

Contactlenzen thuis bezorgd
 

Budgetvriendelijke selectie
 

Brillen

Zonnebrillen

Gebruiksvoorwaarden | Disclaimer & privacy | Algemene voorwaarden | Sitemap | Cookies
Copyright

Welkom bij Pearle Opticiens: Kies hier uw taal
 
Bienvenue sur Pearle Opticiens: Choisissez vortre langue