Logo
  
Vind een winkel
Vind een winkel

De Warmste Oogtest

De Warmste Oogtest

De week voor Kerst wordt ook dit jaar de Warmste Week. In die week zorgt iedereen voor iedereen. Bij Pearle Opticiens werken we graag mee aan dit warme initiatief: we organiseren de Warmste Oogtest en schenken de opbrengst hiervan integraal aan Glasses for Congo, een project dat we al 5 jaar steunen.

Hoe kan je deelnemen?

Naar aanleiding van de Warmste Week organiseren we van 11/10 – de aftrap wordt symbolisch gegeven op ‘World Sight Day’ - tem 24/12 de Warmste Oogtest in onze winkels. Hierbij wordt een professionele oogtest (ter waarde van €20) gratis aangeboden aan onze klanten en vragen we hen om in ruil hiervoor een bedrag naar keuze te schenken ten voordele van ons goede doel.


Liever overschrijven? Dat doe je op het rekeningnummer BE17 3100 5539 9921 op naam van Grand Opticiens Belgium NV met vermelding ‘warmste oogtest’.

Zo doe je mee

Brillen voor Congo

Pearle Opticiens vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen erg belangrijk. Daarom steunen we al 5 jaar lang het project Glasses for Congo van Ophthalmology Worldwide (OWW).

OWW is een team van oogartsen, opticiens en verpleegkundigen dat elk jaar 1 à 2 maal naar Congo vertrekt om er oogconsultaties en operaties uit te voeren. Elk jaar worden meer en meer patiënten behandeld, wat het belang en het nut van de organisatie aantoont.

Met Pearle dragen we ons steentje bij, enerzijds door de brillen die we doorheen het jaar samen inzamelen in onze winkels te doneren, maar ook door opticiens mee op missie te sturen. Zij helpen met de raadplegingen en gaan daarnaast ook Congolese opticiens opleiden en ondersteunen.

Welke bril past het best bij welk gezicht?

Word fan op Facebook!
 

Contactlenzen thuis bezorgd
 

Budgetvriendelijke selectie
 

Brillen

Zonnebrillen

Gebruiksvoorwaarden | Disclaimer & privacy | Algemene voorwaarden | Sitemap | Cookies
Copyright

Welkom bij Pearle Opticiens: Kies hier uw taal
 
Bienvenue sur Pearle Opticiens: Choisissez vortre langue