Gediplomeerd opticien

De Pearle opticien is een gediplomeerde vakman. Resultaat: in al onze winkels kan u terecht voor een deskundige oogmeting, professioneel advies en een goede (na)zorg voor uw ogen.

Gediplomeerd vakman

Elke winkel van Pearle Opticiens wordt geleid door een gediplomeerd opticien. Meer nog: alle opticiens worden permanent bijgeschoold via het Action Learning Program van Pearle Opticiens. Zo blijven ze altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en bent u zeker dat u het juiste technische advies krijgt. Onze mensen zijn ook opgeleid om u stijladvies te geven. Zo kunnen we u garanderen dat uw bril past bij de vorm van uw gezicht, uw kleurtype en bij uw persoonlijkheid.

Gepassioneerd door zijn beroep

Opticien zijn, is de passie van onze Pearle opticiens. Daarom doet zij of hij er alles aan om voor u de best mogelijke bril te kiezen. Bovendien kan u altijd bij uw opticien terecht. Zit er een vijsje los in uw montuur? Hebt u een probleem om te wennen aan uw lenzen? Kom gerust langs en uw opticien lost het voor u op.

Mijn woord. Daar kan u op rekenen.

Een Pearle opticien is niet zomaar de eerste de beste opticien. Omdat zijn winkel tot het Pearle Opticiens-netwerk behoort, kan zij of hij u ook de voordelen van het netwerk aanbieden. Ontdek meer over onze service in de folder Mijn woord.

Welke bril past het best bij welk gezicht?

Word fan op Facebook!
 

Contactlenzen thuis bezorgd
 

Budgetvriendelijke selectie
 

Brillen

Zonnebrillen

Gebruiksvoorwaarden | Disclaimer & privacy | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyright

 

Welkom bij Pearle Opticiens: Kies hier uw taal
 
Bienvenue sur Pearle Opticiens: Choisissez vortre langue