Logo
  
Hier vindt u uw opticien
Hier vindt u uw opticien

De nieuwste heren zonnebrillentrends van 2017

 
 

Het is zover! Onze allernieuwste collectie zonnebrillen is binnen. En dit jaar zijn de trends voor heren super gaaf! Van zonnebrillen met een double bridge tot hippe spiegelglazen. Dit jaar kan het allemaal. Kom langs bij jouw Pearle winkel in de buurt en laat je inspireren!

org-nl_pearle:/Content Items/2017/04/heren-double-bridge-retro.png

DOUBLE BRIDGE RETRO

Dé retro zonnebril van deze zomer: double bridge! Deze monturen hebben een dubbele neusbrug. Vaak van metaal, met een kunststof montuur. Die combinatie resulteert in een super vintage look. Bekijk de Gatsby van Ray-Ban eens; hét icoon van deze trend!

org-nl_pearle:/Content Items/2017/04/heren-shine-on.png

SHINE ON

Zonnebrillen met spiegelglazen zijn helemaal terug van weggeweest! Alle belangrijke merken komen dit seizoen met hun eigen fantastische ontwerpen. Ze zijn er in allerlei kleuren, dus jouw favoriet zit er zeker bij!

org-nl_pearle:/Content Items/2017/04/dames-endless-summer.png

ENDLESS SUMMER

Binnen deze trend zien we zonnebrillen met felle kleuren montuur of glazen. Nieuw binnen deze trend is de flatlens. Deze zonnebrillen hebben een vlakke lens – met een heel cool effect. Ray-Ban en Carrera pakken deze verrassende trend stijlvol op, net als onze exclusieve merken Unofficial en InStyle.

De nieuwe brillentrends voor heren!

Jawel, ze zijn binnen: de nieuwste mannen brillentrends. En we worden er helemaal blij van! Je kunt kiezen uit superleuke, uiteenlopende stijlen. Wat is jouw favoriete trend dit voorjaar? Ga je voor de retrolook of toch voor de marineblauwe bril? Bekijk ze hier of kom langs in een Pearle winkel bij jou in de buurt!

org-be_pearle:/content_images/2017/05/onboard-trnd.png

GET ON BOARD

Bij marine denk je aan stoere zeemannen, én denk je aan blauw! Blauw in verschillende tinten is dit seizoen een belangrijke trend voor mannen. Net iets zachter dan zwart, maar net zo krachtig. Een blauw montuur is ook heel gemakkelijk te combineren met jouw kleding. Stijlvol en net een tikje eigenzinnig, de marine trend.

org-be_pearle:/content_images/2017/05/brillen-trnd-retro.png

RETRO

De retro & vintagelook is super hip – in de hele fashionwereld. Retro monturen en zonnebrillen gaan voorop in deze trend! De vormen en materialen zijn geïnspireerd op een stijlvol verleden. Dat zie je heel goed terug, bijvoorbeeld in de clubmaster of het pantomodel.

org-be_pearle:/content_images/2017/05/mix-it-trnd.png

MIX IT

Een sterk opkomende trend: het gebruik van verschillende materialen binnen een montuur. Vooral de combi metaal en kunststof is erg populair. Mooi bewerkte pootjes geven het verrassende montuur extra flair, bijvoorbeeld met rubber, metaal, hout of zelfs denim. De trend voor een stoere look.

org-nl_pearle:/Content Items/2016/content-images/zonnebrillen/zb-zonnebril-blok-v2.png

Zonnebril op sterkte

Wilt u uw zonnebril op sterkte? Geen probleem. Bijna alle zonnebrillen kunnen we voor u op sterkte maken. Dit kan al vanaf €30 extra. Maak een afspraak bij uw Pearle winkel in de buurt. Onze opticiens adviseren u graag.


Welke bril past het best bij welk gezicht?

Word fan op Facebook!
 

Contactlenzen thuis bezorgd
 

Budgetvriendelijke selectie
 

Brillen

Zonnebrillen

Gebruiksvoorwaarden | Disclaimer & privacy | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyright

Welkom bij Pearle Opticiens: Kies hier uw taal
 
Bienvenue sur Pearle Opticiens: Choisissez vortre langue