2 maanden omruilgarantie
Gratis onderhoud & controle
Gratis professionele oogmeting

Doorzichtige brillen

107 Resultaten
Relevant

Doorzichtige bril kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe, trendy bril? Dan is een bril met een doorzichtig montuur misschien wel iets voor jou. De transparante bril is een ware trend geworden. Logisch ook! Dankzij het transparante montuur passen doorzichtige brillen namelijk perfect bij je huidskleur, haar en ogen. Ook leuk: de brillen zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren, dus niet alleen in wit, transparant. Zo zit er altijd een bril tussen die past bij jouw stijl. Heb je een mooie transparante bril gezien in ons online assortiment en heb je jouw oogmeetgegevens al? Bestel jouw bril dan in een paar stappen eenvoudig online. Wil je eerst nog een aantal brillen in de winkel komen passen? Kom dan gerust naar een Pearle winkel bij jou in de buurt. Daar helpen we je graag verder. 

Doorzichtige bril voor dames

In ons assortiment vind je diverse doorzichtige brillen voor dames. Met een montuur in een leuke kleur geef je iedere outfit net dat beetje extra, zonder te erg op te vallen. Het transparante montuur verzacht namelijk de look. Je hebt daarnaast keuze uit doorzichtige brillen voor dames van diverse mooie merken. Welke is jouw favoriet?

Transparante bril voor heren

Ook voor heren hebben we diverse transparante brillen in onze collectie. Je hebt keuze uit verschillende kleuren, zoals grijs of blauw, en allerlei vormen, zoals rechthoekig en rond. De kunststof monturen zorgen voor een stijlvolle uitstraling. Heb jij al een specifieke doorzichtige bril voor heren op het oog, maar heb je nog geen oogmeetgegevens? Maak een afspraak bij een Pearle winkel bij jou in de buurt. Dan zorgen wij ervoor dat je nieuwe bril straks perfect is afgesteld op jouw ogen.