Gratis verzending v.a. €25 & gratis retour
Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis
Grootste collectie met de mooiste merken

Sportbrillen (met of zonder sterkte)

31 Resultaten
Relevant

Sportbril: een onmisbare accessoire voor sportievelingen

Ben jij gek op sporten? En gaat er voor jou niets boven buiten sporten? Dan is een goede sportbril onmisbaar. Een sportbril kan namelijk je sportprestaties verbeteren. Zo beschermt een goede sport zonnebril je ogen tegen zonlicht, insecten en vuil, maar ook tegen wind als je op hoog tempo aan het fietsen of hardlopen bent. Want niets is vervelender dan continu met je ogen knijpen tegen de zon of tranende ogen door de wind!

Sportbril op sterkte

Als je gewoonlijk een bril op sterkte draagt, dan is een sportbril op sterkte essentieel. Tijdens het hardlopen, fietsen of zwemmen is het natuurlijk handiger en veiliger als je je omgeving goed kunt waarnemen. Daarom vind je bij Pearle ook sportbrillen op sterkte. Deze sportbrillen helpen je niet alleen aan beter zicht, maar beschermen ook je ogen tijdens jouw favoriete sportactiviteit. De sport zonnebril op sterkte zorgt ervoor dat er minder schadelijke deeltjes zoals wind, steentjes of vliegjes in je ogen komen. Heb jij een sportbril op sterkte nodig? Kom dan langs in een van onze winkels. Daar helpen we je graag verder met het vinden van een passende sport zonnebril op sterkte. Ben je specifiek op zoek naar een sport zonnebril op sterkte voor tijdens het wielrennen? Bekijk dan eens onze fietsbrillen op sterkte.

Maak een afspraak Vind een winkel

Wat zijn de voordelen van een sportbril?

Misschien heb je al een goede zonnebril en vraag je je af waarom je die niet gewoon kunt dragen tijdens het sporten. Een sport zonnebril kent echter veel voordelen ten opzichte van een gewone zonnebril, namelijk: 

  • Een sportbril blijft goed op z’n plek zitten tijdens het sporten, terwijl een gewone zonnebril vaak afzakt. 

  • Een sportbril sluit goed aan op je gezicht, zodat de kans op vliegjes en vuiltjes in je oog klein is. 

  • Een sportbril kan beter tegen een stootje dan een gewone zonnebril. 

  • Een sportbril is verkrijgbaar in diverse maten, zodat hij precies goed past en goed blijft zitten. 

  • Een sportbril is zo ontworpen dat hij comfortabel aanvoelt tijdens het sporten. 

Sportbril kopen

In onze webshop heb je keuze uit een selectie sportieve zonnebrillen die je eenvoudig en snel online kunt bestellen. Vanaf €25 betaal je geen verzendkosten. Toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Stuur je sport zonnebril dan gratis terug of retourneer ‘m in een van onze winkels. Ben jij op zoek naar een speciale sportbril? Onderstaande sportbrillen zijn verkrijgbaar op aanvraag: 

  • Fietsbril (op sterkte)

  • Skibril (op sterkte)

  • Zwembril (op sterkte)

  • Duikbril (op sterkte) 

  • Sportbrillen met meekleurende glazen (op sterkte)

Laat je informeren bij de dichtstbijzijnde Pearle opticien.