Gratis verzending vanaf €25
Pick-up in store mogelijk
Gratis retour binnen 30 dagen

Kleurlenzen

19 Resultaten
Relevant
24%
Je hebt 19 van 19 producten bekeken

Kleurlenzen kopen 

Bij Pearle vind je contactlenzen in verschillende kleuren en van diverse topmerken, zoals Freshlook, Air Optix en Clearcolor. Daarnaast kun je kiezen uit gekleurde dag- en maandlenzen en kleurlenzen met en zonder sterkte. Bestel jouw gekleurde lenzen eenvoudig en snel online of kom langs in een van onze winkels. Ben je niet helemaal tevreden over je online aankoop? Stuur je bestelling dan gratis terug of retourneer je bestelling in een van onze winkels.

Weet je nog niet precies wat de beste kleurlenzen voor jou zijn? Lees hieronder alles over de kleurlenzen bij Pearle en kom erachter welk type lens het beste bij jou past. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in een van onze Pearle winkels voor passend advies en om jouw favoriete gekleurde lenzen te kopen.

Vind een winkel Maak een afspraak


Kleurlenzen voor elke gelegenheid 

In ons assortiment vind je verschillende soorten kleurlenzen. Wil je weten welke lenzen het beste bij jou passen? Dat hangt af van het effect dat je wilt bereiken:

  • Op zoek naar contactlenzen die jouw natuurlijke oogkleur accentueren? Kies dan voor onze transparante kleurlenzen. Je kunt hierbij kiezen uit daglenzen of maandlenzen en gekleurde lenzen op sterkte of zonder sterkte.  

  • Op zoek naar contactlenzen die je ogen een totaal andere kleur geven? Kies dan voor onze partylenzen. Ook hierbij kun je kiezen uit daglenzen of maandlenzen en gekleurde contactlenzen op sterkte of zonder sterkte.

Natuurlijke kleurlenzen: accentueren je eigen oogkleur

Met doorzichtige kleurlenzen laat je de natuurlijke kleur van je ogen nóg meer spreken. Zo maak je van je lichtblauwe ogen in een handomdraai diepblauwe ogen. Transparante kleurlenzen zijn ideaal voor alledaags gebruik. De natuurlijke kleurlenzen zorgen namelijk voor meer diepte. Kies onder andere uit bruine, groene en blauwe kleurlenzen.

Deze kleurlenzen halen het beste uit je natuurlijke oogkleur, maar geven je ogen niet een totaal andere kleur. Zo maken transparante kleurlenzen je bruine ogen niet ineens lichtblauw. Wil je dat effect wel creëren? Kies dan voor onze partylenzen.

Partylenzen: verander je oogkleur

Wil je de kleur van je ogen helemaal transformeren? Kies dan voor onze ClearColor Halloween lenzen. Je kunt hierbij kiezen uit twee varianten:

  • ClearColor 1-Day Phantom. Deze daglenzen zijn zowel met sterkte als zonder sterkte verkrijgbaar. Kies uit kleuren als rood (vampire), wit, blauw, zwart en geel. Let op: draag deze lenzen niet langer dan een dag. 

  • ClearColor Phantom. Deze maandlenzen zijn alleen zonder sterkte verkrijgbaar. Na gebruik kun je ze een maand bewaren. Ze zijn daarom perfect om voor meerdere feestjes te gebruiken. Kies uit kleuren als rood (cat en vampire), wit, blauw, zwart en groen. 

Met deze kleurlenzen steel jij zeker de show tijdens Halloween en andere themafeestjes. Maak bijvoorbeeld jouw Dracula kostuum helemaal af met onze rode contactlenzen. Wedden dat iedereen onder de indruk is van jouw feestoutfit?

Ga je voor de eerste keer lenzen dragen? Lees dan alles over contactlenzen indoen en contactlenzen uitdoen

Ga voor gekleurde daglenzen of maandlenzen

Bij Pearle heb je keuze uit gekleurde daglenzen en gekleurde maandlenzen. Daglenzen zijn bedoeld voor eenmalig gebruik en om die reden ideaal voor feestjes, Carnaval en Halloween. Na gebruik gooi je de lenzen weg. Je hoeft daglenzen dus niet schoon te maken. 

Maandlenzen zijn bedoeld om vaker dan één keer te dragen. Dit type lens is de voordeligste optie als je vaker kleurlenzen wilt dragen. Als je kiest voor gekleurde maandlenzen, dan is het belangrijk dat je de lenzen goed schoonmaakt met lenzenvloeistof na het dragen. Lees hier hoe je contactlenzen schoonmaakt.

Kleurlenzen op sterkte 

Wil jij graag kleurlenzen uitproberen, maar draag je al een bril of contactlenzen? Geen probleem! Bij Pearle verkopen we namelijk ook kleurlenzen op sterkte. Is het alweer even geleden dat je voor het laatst je ogen hebt laten opmeten? Kom dan eerst langs in de winkel voor een oogmeting door een van onze gediplomeerde opticiens en optometristen. Zo weet je zeker dat je kleurlenzen met de juiste sterkte koopt en je geniet van optimaal zicht.

Kleurlenzen zonder sterkte 

Draag je normaal gesproken geen contactlenzen of bril? Geen probleem, al onze kleurlenzen zijn ook zonder sterkte verkrijgbaar. Vul bij het bestellen dan een sterkte van -0.0 en +0.0 in. Wij zorgen er dan voor dat je je contactlenzen zonder sterkte zo snel mogelijk in huis hebt!

Goedkope kleurlenzen

Zou je graag kleurlenzen willen kopen, maar wil je hiervoor niet de hoofdprijs betalen? Goed nieuws: bij Pearle vind je geregeld goede aanbiedingen en acties op lenzen, zo ook op onze kleurlenzen. Houd onze lenzenacties in de gaten en koop jouw nieuwe kleurlenzen voor een goedkoop prijsje.