Gratis verzending vanaf €25
Pick-up in store mogelijk
Gratis retour binnen 30 dagen

Kleurlenzen

23 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Laat je ogen opvallen met kleurlenzen

Wist je dat de meeste mensen bruine ogen hebben? En wist je dat baby’s pas na zes maanden hun definitieve oogkleur hebben? Je oogkleur wordt bepaald door de hoeveelheid melanine (pigment) in je iris, het gekleurde gedeelte van je ogen. Kleurlenzen zijn bedoeld om je natuurlijke oogkleur nog meer te laten spreken. Zo doen gekleurde lenzen blauwe ogen bijvoorbeeld nog blauwer lijken. Let wel: bij Pearle verkopen we transparante kleurlenzen die je oogkleur niet geheel transformeren. Heb je bijvoorbeeld bruine ogen? Dan zorgen deze lenzen er niet voor dat je ogen ineens blauw of groen zijn. 

Heb je nog geen ervaring met het dragen van kleurlenzen? Hier lees je hoe je contactlenzen in- en uit doet

Kleurlenzen kopen

Bij Pearle heb je een ruime keuze uit kleurlenzen in verschillende kleuren en van diverse topmerken, zoals Freshlook, Air Optix en Clearcolor. Daarnaast heb je keuze uit gekleurde dag- en maandlenzen en kleurlenzen met en zonder sterkte. Bestel jouw gekleurde lenzen eenvoudig en snel online of kom langs in een van onze winkels. Ben je niet helemaal tevreden over je online aankoop? Stuur je bestelling dan gratis terug of retourneer je bestelling in een van onze winkels. 

Vind een winkel Maak een afspraak

Kleurlenzen op sterkte 

Wil jij graag kleurlenzen uitproberen, maar draag je al een bril of contactlenzen? Geen probleem! Bij Pearle verkopen we namelijk ook kleurlenzen op sterkte. Is het alweer even geleden dat je voor het laatst je ogen hebt laten opmeten? Kom dan eerst langs in de winkel voor een gratis oogmeting door een van onze gediplomeerde opticiens en optometristen. 

Keuze uit gekleurde dag- en maandlenzen

Bij Pearle heb je keuze uit gekleurde daglenzen en gekleurde maandlenzen. Daglenzen zijn bedoeld voor eenmalig gebruik en om die reden ideaal voor feestjes, carnaval en Halloween. Na gebruik gooi je de lenzen weg. Je hoeft daglenzen dus niet schoon te maken. 

Maandlenzen zijn bedoeld om vaker dan één keer te dragen. Dit type lens is de voordeligste optie als je vaker kleurlenzen wilt dragen. Als je kiest voor gekleurde maandlenzen, dan is het belangrijk dat je de lenzen goed schoonmaakt met lenzenvloeistof na het dragen. Lees hier hoe je contactlenzen schoonmaakt.