Gratis verzending vanaf €25
Pick-up in store mogelijk
Gratis retour binnen 30 dagen

Multifocale lenzen

18 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

De voordelen van multifocale lenzen

Het dragen van multifocale contactlenzen heeft een aantal voordelen, namelijk:

  • Je hebt altijd scherp zicht, zowel van dichtbij als van veraf. 

  • Je hoeft niet meer continu te wisselen tussen je gewone bril en je leesbril.

  • Je hebt geen zonnebril op sterkte nodig. 

Passen multifocale lenzen bij mij?

Multifocale lenzen worden steeds meer gedragen. Logisch, want ze geven je alle voordelen van contactlenzen én je hoeft geen extra leesbril (of bril voor veraf) aan te schaffen. Twijfel jij of multifocale lenzen wat voor jou zijn? Multifocale lenzen zijn een goede keuze als: 

  • Je lenzen draagt en merkt dat je dingen van veraf of dichtbij ook minder scherp ziet. 

  • Je het vervelend vindt om steeds af te wisselen tussen je gewone bril en je leesbril.

  • Je al een multifocale bril draagt en deze graag wilt afwisselen met lenzen.  

Wennen aan multifocale lenzen

Net als bij een multifocale bril moet je aan multifocale lenzen even wennen. Bij de een duurt dit wat langer dan bij de ander. Over het algemeen gaat het wennen aan multifocale lenzen sneller dan wennen aan een multifocale bril. 

Als je al lenzen draagt, dan hoef je alleen aan het multifocale gedeelte te wennen. Je kunt dan in het begin wat wazig zien. Dat komt omdat je ogen dan weer veraf, dan weer dichtbij scherp stellen. Je brein moet even leren omgaan met dat snelle schakelen. 

Is dit de eerste keer dat je lenzen gaat dragen? Neem dan de tijd om zowel aan de lenzen zelf als aan het ‘multifocale’ te wennen. We adviseren je te beginnen met zachte lenzen. Die hoeven niet op maat gemaakt te worden en kun je dus voordelig uitproberen.

Keuze uit diverse soorten en merken multifocale lenzen

Bij Pearle vind je een ruim assortiment aan de beste multifocale lenzen van topmerken. Zo heb je keuze uit multifocale daglenzen en multifocale maandlenzen. Ook heb je keuze uit merken als iWear, Air Optix en Dailies. Ben je op zoek naar multifocale lenzen van hoge kwaliteit, maar wil je niet te veel betalen? Kies dan voor de lenzen van iWear. Deze lenzen zijn betaalbaar én exclusief verkrijgbaar bij Pearle.

Wat is de prijs van multifocale lenzen?

Multifocale lenzen zijn in de regel iets prijziger dan lenzen met maar één sterkte. Dat komt doordat multifocale lenzen meerdere sterktes bevatten die vloeiend in elkaar overlopen. De precieze prijs van multifocale lenzen hangt onder meer af van het merk en het type lens. Zo zijn multifocale maandlenzen meestal goedkoper dan multifocale daglenzen. Multifocale maandlenzen draag je al vanaf €26,90 per maand. Multifocale daglenzen draag je al vanaf €2,10 per dag. 

Bestel jouw multifocale lenzen online bij Pearle

Heb je onlangs een oogmeting gedaan of heb je al ervaring met het dragen van multifocale lenzen? Dan bestel je jouw multifocale lenzen snel en eenvoudig online bij Pearle. Bestel jij op werkdagen voor 22:00 uur? Dan wordt je bestelling dezelfde dag nog gratis verzonden vanaf €25. Per ongeluk de verkeerde contactlenzen besteld? Geen zorgen: binnen veertien dagen na aankoop kun je de lenzen gratis retourneren of breng ze terug bij een Pearle Opticien bij jou in de buurt. 

Gratis oogmeting door een erkende opticien of optometrist

Ga jij voor het eerst multifocale lenzen dragen? Of wil je van een multifocale bril overstappen naar multifocale lenzen? Kom dan langs voor een gratis oogmeting. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe lenzen de juiste sterkte hebben en helemaal afgestemd zijn op jouw ogen.

Vind een winkel Maak een afspraak

Kies voor het gemak van een lenzenabonnement

Wil jij elke maand je multifocale contactlenzen en lenzenvloeistof gratis thuisbezorgd krijgen? Kies dan voor het lenzenabonnement van Pearle. Naast de gratis bezorging, heeft een abonnement nog méér voordelen:

  • Je profiteert van 10% korting op je contactlenzen. 

  • Je mag elk half jaar langskomen voor een gratis contactlenscontrole. 

  • Je kunt altijd kosteloos opzeggen.