Gratis verzending & retour
Pick-up in store mogelijk
Gratis onderhoud & controle

Met een Polaroid zonnebril ben jij verzekerd van optimaal zicht. Meer weten? Lees meer over Polaroid zonnebrillen

Polaroid zonnebrillen

96 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Polaroid zonnebrillen: gepolariseerde glazen voor optimaal zicht

Alle zonnebrillen van Polaroid hebben gepolariseerde glazen. Deze glazen absorberen lichtschitteringen die ontstaan als zon schijnt op gladde oppervlakken, zoals wegen, water en sneeuw. Gepolariseerde glazen bevatten namelijk een speciaal filter. Dit filter werd in 1937 uitgevonden door de oprichter van het merk Polaroid, Harvard-student Edwin Land. Dezelfde man bedacht in 1939 ook de 3D-bril. De zonnebrillen van Polaroid zijn dus ideaal als je vaak op de weg, op het water of op de piste te vinden bent. Een gewone zonnebril vermindert de schittering van de zon wel, maar deze bevat geen speciaal filter die de schittering volledig absorbeert. Met een zonnebril van Polaroid met gepolariseerde glazen ben je dus altijd en overal verzekerd van optimaal zicht. 

Polaroid zonnebrillen voor heren en dames

Bij Pearle vind je een ruim assortiment aan Polaroid zonnebrillen voor heren én dames. Los van de innovatieve techniek die achter de glazen schuilgaat, zijn de zonnebrillen van Polaroid stijlvol en eigentijds. Er is dus altijd een Polaroid zonnebril die bij jou past. 

Polaroid zonnebril kopen

Als je kiest voor een Polaroid zonnebril, dan ben je verzekerd van optimaal zicht. Bij Pearle vind je een ruim assortiment aan Polaroid zonnebrillen voor heren en dames. Bestel je jouw Polaroid zonnebril op een werkdag voor 22:00 uur? Dan sturen wij hem dezelfde dag nog gratis naar je op. Dat betekent dat jij je nieuwe Polaroid zonnebril de volgende dag al kunt dragen! Toch niet helemaal blij met je aankoop? Dan kun je je zonnebril geheel kosteloos retourneren. Koop jouw Polaroid zonnebril online of maak een afspraak en kom langs bij één van onze winkels

Profiteer van de beste acties en aanbiedingen

Ben jij op zoek naar een voordelige Polaroid zonnebril? Dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Pearle profiteer je namelijk van de beste brillen acties en aanbiedingen. Dat is niet alleen fijn voor je ogen, maar ook fijn voor je portemonnee!