Last van nachtblindheid? 

De kans dat je écht last hebt van de aandoening ‘nachtblindheid’ is heel klein. Het is echter niet gek als je ogen even de tijd nodig hebben om scherp te stellen in het donker. Dit gebeurt vaak als er weinig licht in de ruimte of je omgeving is. Ook kunnen je ogen fel licht en schitteringen, van bijvoorbeeld de koplampen van een auto, maar slecht verwerken. Daarnaast wordt het inschatten van afstanden een stuk moeilijker. Dit heeft allemaal te maken met het blauwe licht dat niet door je ogen gefilterd wordt. Een bril voor nachtrijden helpt je om dit beperkte zicht te verbeteren.

Mooie bril gezien? Bij Pearle voorzie je ze van nightview glazen

Heb je een montuur gezien die bij jou in de smaak valt, maar ben je op zoek naar een nachtbril? Dan heb je geluk, nightview glazen zijn namelijk in elk montuur te plaatsen. Kom langs in één van onze winkels of maak alvast een afspraak online. Jouw opticien vertelt je graag meer over alle mogelijkheden.

Een nachtbril op sterkte 

Als je normaal een bril op sterkte draagt, is het wel zo fijn als je in het donker ook glazen met deze sterkte hebt. Daarom kun je bij Pearle ook terecht voor een nachtbril op sterkte. De nachtbril-coating passen wij dan toe op jouw gewenste bril op sterkte. Zo weet je zeker dat je de hele dag scherp ziet! Overtuigd van een nachtbril op sterkte? Maak dan een afspraak of loop naar binnen bij jouw dichtstbijzijnde Pearle opticien.

Benieuwd naar het effect van een nachtbril?