Gratis verzending vanaf €25
Pick-up in store mogelijk
Gratis retour binnen 30 dagen

Acuvue contactlenzen

13 Resultaten
Relevant

Acuvue lenzen

Bij Pearle hebben we een groot assortiment contactlenzen, waaronder de lenzen van Acuvue®. De lenzen van Acuvue® bevatten standaard een UV-filter, dit beschermt een deel van het oog tegen schadelijke UV-straling. Deze lenzen zijn allemaal geschikt voor gevoelige ogen, want de hele dag geniet je van optimaal gehydrateerde ogen. 

Acuvue lenzen zijn verkrijgbaar met plus-sterkte (voor verziendheid) en min-sterkte (voor bijziendheid) én verkrijgbaar voor mensen met astigmatisme

Vind de Acuvue lenzen die bij jou passen

De voordelen van Acuvue lenzen 

Ben je op zoek naar een alternatief voor een bril? Kijk dan eens naar de lenzen van Acuvue. Dit merk ontwikkelt al meer dan 30 jaar contactlenzen die populair zijn vanwege hun lange draagtijd en draagcomfort. Bij Pearle heb je keuze uit dag-, week- en maandlenzen voor zowel bijziendheid als verziendheid. Dit zijn de voordelen van Acuvue lenzen:

  • UV-filter: Acuvue contactlenzen beschermen je ogen tegen de zon. Alle lenzen bevatten namelijk standaard een UV-filter. Hiermee beschermt de contactlens het hoornvlies en de lens van je oog tegen schadelijke UV-straling. Let op: een contactlens beschermt maar een klein deel van je oog. Draag daarom ook altijd een zonnebril om je ogen volledig te beschermen tegen de zon.

  • Draagcomfort en draagtijd: Acuvue lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel. Dit materiaal laat veel zuurstof door, zodat de kans op droge ogen klein is. Sommige lenzen kun je zelfs meer dan twaalf uur per dag dragen. Ook als je een lange dag voor de boeg hebt, mag je dus rekenen op het comfort van Acuvue lenzen.

  • Beeldschermproof: werk jij veel achter een beeldscherm? Van Acuvue Vita tot de Acuvue Oasys lenzen, elk soort Acuvue contactlenzen zijn geschikt voor langdurig beeldschermgebruik. De lenzen van Acuvue hydrateren je ogen constant, zo word je niet gehinderd in je werk en kun je zonder geïrriteerde ogen je werk doen. Let wel op dat je jouw ogen af en toe rust geeft door niet constant naar je scherm te kijken.

  • Voor iedereen een passende lens: het assortiment van Acuvue bestaat uit sferische, torische, multifocale, meekleurende en beeldschermproof lenzen.

Altijd de Acuvue lenzen die perfect bij je passen

Acuvue heeft passende contactlenzen voor iedereen. We zetten graag alle soorten lenzen van Acuvue voor je op een rijtje: 

  • Acuvue maandlenzen. Zoals de naam al zegt, kun je deze lenzen gedurende één maand dragen. Je reinigt de lenzen elke dag met lenzenvloeistof, zodat je ze de volgende dag weer in kunt doen. 
  • Acuvue tweewekelijkse lenzen. Deze lenzen kun je gedurende twee weken gebruiken. Je maakt ze, net zoals maandlenzen, elke dag schoon na het dragen. De volgende dag doe je ze weer in.
  • Acuvue daglenzen. Daglenzen draag je maar één dag, waarna je ze weggooit. Deze lenzen zijn ideaal als je een allergie hebt of als je je lenzen graag afwisselt met een bril. 
  • Acuvue lenzen met cilinder. Deze lenzen zijn speciaal voor mensen met een cilinderafwijking
  • Acuvue multifocale lenzen. Deze lenzen zijn geschikt voor mensen die moeite hebben met zowel van dichtbij als van veraf goed zien. Multifocale lenzen bevatten namelijk meerdere sterktes, waardoor je op elke afstand scherp ziet.

Acuvue lenzen bestellen doe je online bij Pearle 

Ben je op zoek naar contactlenzen met een lange draagtijd en perfect draagcomfort? Acuvue lenzen bestellen doe je snel en gemakkelijk online bij Pearle. Bestellingen vanaf €25 worden gratis bij je thuisbezorgd. Ga je voor het eerst contactlenzen dragen? Of wil je overstappen van een bril naar contactlenzen? Kom dan eerst langs in een van onze winkels voor een gratis oogmeting. Daarna helpen onze contactlensspecialisten je graag met het vinden van de perfecte contactlenzen. Vind een winkel bij jou in de buurt en maak een afspraak

Elke maand lenzen op tijd in huis met het lenzenabonnement van Pearle 

Wil je er zeker van zijn dat je nooit zonder contactlenzen zit? Sluit dan een lenzenabonnement af bij Pearle. Jouw Acuvue contactlenzen worden dan elke maand gratis bij je thuisbezorgd. Zo heb je altijd je lenzen op tijd in huis! Ontdek alle voordelen van het lenzenabonnement.