Multifocale bril

org-be_pearle:/content_images/2015/brillen/pagina/brillen-multifocaal.pngMet een multifocale bril ziet u zowel veraf als dichtbij goed én is er een vloeiende overgang tussenin. Ideaal als u als bijziende ook last begint te krijgen van verziendheid. Meestal vermindert vanaf 40 jaar namelijk de elasticiteit van onze ooglens zodat we dan eigenlijk ook een leesbril nodig hebben. Een multifocale bril is dan de ideale oplossing om beide problemen op te vangen met één bril.

Multifocaal maatwerk

Voor uw comfort ontwikkelden we verschillende soorten multifocale glazen. Elk type heeft specifieke eigenschappen, waarbij de verhouding tussen het leesgedeelte en gedeelte voor ver zien varieert.

Ook voor dit type glas doen we beroep op gerenommeerde glasleveranciers.
Dankzij de Freeform slijptechniek kunnen we zorgen dat uw gezichtsveld groter en scherper is dan vroeger én dat er minder vervormingen zijn aan de rand. Kortom, u ziet er beter mee. Omdat onze nieuwe glazen ook dunner zijn geworden, zien ze er bovendien nog mooier uit ook.
Maak snel een afspraak met één van onze opticiens. Via een oogmeting kan zij of hij namelijk perfect de grens bepalen tussen waar u dicht ziet en ver ziet om uw glas 100% op u af te stemmen. Wist u trouwens dat Pearle Opticiens ook specialist is in multifocale contactlenzen?

Overzicht van de types

Multifocale glazen aangepast aan uw noden en zonder risico, met 2 maanden gewenningsgarantie


org-be_pearle:/content_images/2014/brillen/multifocaal-nl.png 

Gewenningsgarantie

In het begin is een multifocale bril vaak even wennen. Maar dat duurt meestal maar enkele dagen. Uit onderzoek blijkt dat 50% van de mensen denkt dat ze niet zullen kunnen wennen, maar uiteindelijk went 95% aan de glazen. U loopt trouwens geen enkel risico dankzij onze gewenningsgarantie.

Scherpe prijs

Pearle Opticiens levert de juiste bril voor de juiste prijs. Wist u dat u bij ons al een volledige multifocale bril hebt voor € 129? Ontdek meer over onze budgetselectie.
“Veel mensen kennen ook nog de term bifocaal. Dat waren de eerste brillen die veraf en dichtbij kijken combineerden. Bifocale brillen hadden onderin een venstertje om door te lezen. Lezen ging dan ook goed, maar voorwerpen op bijvoorbeeld een meter afstand bleven onscherp. Ook achter de computer werken ging niet met een bifocale bril. De huidige generatie multifocale brillen hebben die problemen weggenomen.”
Pearle opticien Erick

Welke bril past het best bij welk gezicht?

Word fan op Facebook!
 

Contactlenzen thuis bezorgd
 

Budgetvriendelijke selectie
 

Brillen

Zonnebrillen

Gebruiksvoorwaarden | Disclaimer & privacy | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyright

 

Welkom bij Pearle Opticiens: Kies hier uw taal
 
Bienvenue sur Pearle Opticiens: Choisissez vortre langue