Hoe werkt de Extra Brilgarantie?

Bij Pearle Opticiens heb je al een brilverzekering vanaf €15!

Met de Extra Brilgarantie van Pearle kan je 2 jaar lang zorgeloos genieten van jouw brilvergoeding. Je bent tegen alles verzekerd, het maakt niet uit wie het gedaan heeft. Je bril is 2 jaar lang verzekerd, al vanaf €15!

Verkoopprijs bril (zonder korting)

Premie

Tot €150,-€15,-
Tussen €151,- en €300,-€30,-
Tussen €301,- en €450,-€40,-
Tussen €451,- en €600,-€50,-
Tussen €601,- en €700,-€55,-
Tussen €701,- en 800,-€65,-
Vanaf €801,-€70,-

 

Waarom Extra Brilgarantie afsluiten?

Het is verstandig om een brilgarantie af te sluiten voor jouw bril of zonnebril. Zo kan je namelijk optimaal genieten en ben je twee jaar lang verzekerd tegen:

  • Krassen
  • Breuken
  • Verlies 
  • Diefstal

Het kan zijn dat je geluk hebt en dat jouw bril of zonnebril niet kapot gaat of dat je hem niet verliest. Heb je binnen 2 jaar geen gebruik gemaakt van jouw verzekering? Dan ontvang je een waardebon ter waarde van je premie cadeau. Deze kun je gebruiken voor een nieuwe (zonne)bril. Zo betaal je nooit onnodig, en is je verzekering helemaal gratis! Deze cadeaubon blijft nog één jaar geldig na de afloop van de polis en is te combineren met andere kortingen. 

 

“Ik val ‘s avonds nog wel eens in slaap in de zetel. Half slapend zet ik dan mijn bril af die ergens tussen de kussens van de zetel verdwijnt. Dat gaat lang goed, maar natuurlijk niet altijd. Dus laatst sprong mijn zoontje na het eten op van zijn stoel en rende naar de zetel om televisie te gaan kijken. Hij plofte neer en ik hoorde het in de keuken kraken. Beteuterd hield hij 2 helftjes van mijn bril omhoog en begon van schrik heel hard te huilen. Op zo’n moment ben je blij met een Extra Brilgarantie van Pearle Opticiens.”

Tom Peeters, klant van Pearle Opticiens