Lenzenvloeistof

1 Resultaten
Relevant

Wat is lenzenvloeistof?

Lenzenvloeistof is een vloeistof waar je je contactlenzen mee schoonmaakt en in bewaart als je ze niet draagt. Als je week- of maandlenzen draagt, dan is lenzenvloeistof onmisbaar. Gedurende de dag hopen eiwitten, bacteriën en vuiltjes die achterblijven op je contactlens zich op. Met lenzenvloeistof maak je je contactlenzen aan het einde van de dag schoon, zodat je de volgende dag weer scherp zicht hebt. Ook als je daglenzen draagt, is het handig om altijd een flesje lenzenvloeistof in huis te hebben, bijvoorbeeld als er een vuiltje op je lens zit. 

Waarom moet je lenzenvloeistof gebruiken?

Door je contactlenzen elke dag schoon te maken met lenzenvloeistof:

  • Gaan ze langer mee. 

  • Verklein je de kans op irritaties. 

  • Heb je elke dag scherp zicht. 

Welke soorten lenzenvloeistof bestaan er?

Er bestaan twee verschillende soorten lenzenvloeistof. Kies voor een product dat geschikt is voor jouw type lenzen. Zo zorg je er namelijk voor dat ze zo lang mogelijk goed blijven. 

  • Lenzenvloeistof voor harde lenzen. Draag jij harde lenzen en ben je op zoek naar lenzenvloeistof? Kom dan langs bij een Pearle opticien bij jou in de buurt. Onze specialisten helpen je graag verder. 

  • Lenzenvloeistof voor zachte lenzen. Draag je zachte lenzen? Dan bestel je jouw lenzenvloeistof eenvoudig online. Je vindt bij ons producten die speciaal zijn ontwikkeld voor gevoelige ogen of met een extra hydraterende werking.

iWear lenzenvloeistof: exclusief verkrijgbaar bij Pearle

Ben jij op zoek naar betaalbare lenzenvloeistof? Kies dan voor iWear lenzenvloeistof, exclusief verkrijgbaar bij Pearle. Voor elke lens en elke behoefte is er passende iWear lenzenvloeistof:

  • All-in-1 Supersoft: geschikt voor alle soorten zachte lenzen en biedt een extra beschermende en bevochtigende werking tegen droge en geïrriteerde ogen.
  • All-in-1 Easybalance: geschikt voor het dagelijks reinigen en desinfecteren van de lenzen. Met deze alles-in-één-lenzenvloeistof ben je op alles voorbereid.

Goedkope lenzenvloeistof kopen

Bij Pearle vinden we dat lenzenvloeistof voor iedereen betaalbaar moet zijn. Daarom vind je bij ons een ruim assortiment aan betaalbare lenzenvloeistoffen. Zo koop je bij Pearle al lenzenvloeistof vanaf €8,90. Dat is fijn voor je ogen en je portemonnee. 

Lenzenvloeistof online bestellen bij Pearle

Een nieuwe fles lenzenvloeistof bestel je gemakkelijk en snel online bij Pearle. Bestel jij op werkdagen voor 15:00 uur? Dan sturen wij jouw lenzenvloeistof (mits op voorraad) dezelfde dag nog gratis (vanaf €25) naar je op. Dat betekent dat je jouw bestelling vaak de volgende dag al in huis hebt. Per ongeluk de verkeerde lenzenvloeistof besteld? Geen zorgen: retourneren is gratis. 

Kom langs in één van onze winkels

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom langs in één van onze winkels of maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde Pearle opticien.

Hoe lang is lenzenvloeistof houdbaar?

De meeste lenzenvloeistoffen zijn na opening drie maanden houdbaar. Na drie maanden is de werking van lenzenvloeistof namelijk niet meer optimaal. Zorg er dus voor dat je elke drie maanden nieuwe lenzenvloeistof koopt. Op die manier verklein je de kans op irritaties. Ook als je een oogontsteking hebt (gehad), is het verstandig om nieuwe lenzenvloeistof aan te schaffen. Zo voorkom je dat je jezelf opnieuw besmet. 

Tip: Als je kiest voor een lenzenabonnement, dan krijg je niet alleen elke maand je contactlenzen gratis thuisbezorgd, maar ook om de maand een nieuwe fles lenzenvloeistof.