Bestel je lenzenvloeistof nu online!

Voor elk type lens hebben wij een passende lenzenvloeistof ontwikkeld. Je bestelt je lenzenvloeistof makkelijk en snel hieronder. 

Lenzenvloeistof

1 Resultaten
Sorteren op:
Relevant
24%
Je hebt 1 van 1 producten bekeken

Wat is lenzenvloeistof?

Lenzenvloeistof is een vloeistof waarmee je je contactlenzen kunt schoonmaken en in kunt bewaren als je ze niet draagt. Als je week- of maandlenzen draagt, dan is lenzenvloeistof onmisbaar. Gedurende de dag hopen eiwitten, bacteriën en vuiltjes zich op die achterblijven op je contactlens. Met lenzenvloeistof maak je je contactlenzen aan het einde van de dag schoon, zodat je de volgende dag weer scherp zicht hebt. Ook als je daglenzen draagt, is het handig om altijd een flesje lenzenvloeistof in huis te hebben, bijvoorbeeld als er een vuiltje op je lens zit. 

Waarom moet je lenzenvloeistof gebruiken?

Door je contactlenzen elke dag schoon te maken met lenzenvloeistof:

  • Gaan je contactlenzen langer mee. 

  • Verklein je de kans op irritaties. 

  • Heb je elke dag scherp zicht. 

Welke soorten lenzenvloeistof bestaan er?

Er bestaan verschillende soorten lenzenvloeistoffen. Zo heb je lenzenvloeistof voor harde lenzen en lenzenvloeistof voor zachte lenzen. Let op: gebruik nooit lenzenvloeistof voor harde lenzen als je zachte lenzen draagt en andersom. Ook heb je keuze uit lenzenvloeistoffen met speciale eigenschappen. Denk aan lenzenvloeistof voor gevoelige ogen en lenzenvloeistof die droge ogen helpt voorkomen. Bij Pearle vind je een ruim assortiment aan alles-in-één lenzenvloeistoffen voor zachte contactlenzen. Deze vloeistof kun je gebruiken om je lenzen mee schoon te maken en om je lenzen in te bewaren. 

Hoe lang is lenzenvloeistof houdbaar?

De meeste lenzenvloeistoffen zijn na opening drie maanden houdbaar. Na drie maanden is de werking van lenzenvloeistof namelijk niet meer optimaal. Zorg er dus voor dat je elke drie maanden nieuwe lenzenvloeistof koopt. Op die manier verklein je de kans op irritaties. Ook als je een oogontsteking hebt (gehad), is het verstandig om nieuwe lenzenvloeistof aan te schaffen. Zo voorkom je dat je jezelf opnieuw besmet. 

Tip: als je kiest voor een lenzenabonnement, dan krijg je niet alleen elke maand je contactlenzen gratis thuisbezorgd, maar ook om de maand een nieuwe fles lenzenvloeistof. 

Lenzenvloeistof vergeten?

Ben jij per ongeluk je lenzenvloeistof vergeten? Vraag dan of je van iemand vloeistof kunt lenen of kijk of je het ergens kunt kopen. Tip: winkels op stations zijn vaak langer open dan gewone winkels.

Let op: gebruik geen water om je contactlenzen schoon te maken. Water is namelijk niet steriel een heeft bovendien geen ontsmettende werking. Door je contactlenzen schoon te maken met water kun je niet alleen je lenzen, maar ook je ogen beschadigen. Gebruik dus altijd lenzenvloeistof om je lenzen te reinigen. 

Goedkope lenzenvloeistof kopen

Bij Pearle vinden we dat lenzenvloeistof voor iedereen betaalbaar moet zijn. Daarom vind je bij ons een ruim assortiment aan betaalbare lenzenvloeistoffen. Zo koop je bij Pearle al lenzenvloeistof vanaf €8,90. Dat is fijn voor je ogen en je portemonnee. 

iWear lenzenvloeistof: exclusief verkrijgbaar bij Pearle

Ben jij op zoek naar betaalbare lenzenvloeistof? Kies dan voor iWear lenzenvloeistof. iWear lenzenvloeistof is exclusief verkrijgbaar bij Pearle. Voor elke lens en elke behoefte is er passende iWear lenzenvloeistof:

  • All-in-1 Multiclean Plus: een alles-in-één-vloeistof die geschikt is voor alle soorten zachte contactlenzen, maar speciaal ontwikkeld is voor zachte siliconen hydrogel lenzen.
  • All-in-1 Supersoft: geschikt voor alle soorten zachte lenzen en biedt een extra beschermende en bevochtigende werking tegen droge en geïrriteerde ogen.
  • All-in-1 Easybalance: geschikt voor het dagelijks reinigen en desinfecteren van de lenzen. Met deze alles-in-één-lenzenvloeistof ben je op alles voorbereid.

Lenzenvloeistof online bestellen bij Pearle

Een nieuwe fles lenzenvloeistof kun je gemakkelijk en snel online bestellen bij Pearle. Bestel jij op werkdagen voor 22:00 uur? Dan sturen wij jouw lenzenvloeistof (mits op voorraad) dezelfde dag nog gratis (vanaf €25) naar je op. Dat betekent dat je jouw bestelling vaak de volgende dag al in huis hebt. Per ongeluk de verkeerde lenzenvloeistof besteld? Geen zorgen: retourneren is gratis. 

Kom langs in één van onze winkels

Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Kom langs in één van onze winkels of maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde Pearle opticien.