Gratis verzending v.a. €25 & gratis retour
Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis
Grootste collectie met de mooiste merken

Kinderzonnebrillen

55 Resultaten
Relevant

Waar moet een kinderzonnebril aan voldoen?

Om de ogen van jouw kind goed te beschermen, moet een kinderzonnebril aan een aantal eisen voldoen. Een goede kinderzonnebril:

  • Biedt 100% bescherming tegen de zon. Een zonnebril die volledige bescherming biedt, herken je aan de aanduiding ‘UV400’ of ‘100% UV’. 

  • Heeft een CE-markering van ten minste 3. Dit zegt iets over de mate waarin licht wordt geabsorbeerd. Hoe hoger het getal, hoe meer licht de glazen absorberen.

  • Sluit perfect aan op het gezicht van jouw kind. Een goede zonnebril past goed, zakt niet af en is zo afgesteld dat er geen zonlicht langs de boven-, onder- of zijkant kan vallen. 

Kinderzonnebril op sterkte

Draagt jouw kind een bril? Dan is een kinderzonnebril op sterkte onmisbaar. Zo heeft jouw kind ook buiten goed zicht, bijvoorbeeld tijdens het buitenspelen. Veel kinderzonnebrillen zijn online ook op sterkte verkrijgbaar. Voorwaarde is wel dat de sterkte van jouw kind tussen -5 en +5 ligt en de cilinder tussen -2 en +2. In alle andere gevallen kun je terecht in de winkel. 

Goedkope kinderzonnebrillen

Pearle Opticiens heeft een mooie collectie kinderzonnebrillen voor jongens en meisjes, volgens de laatste trends. De zonnebrillen zijn verkrijgbaar vanaf €19 en bieden 100% uv-bescherming. Ook ben je er zeker van dat de zonnebril goed aansluit op het gezicht van je kind. De bril wordt door een gediplomeerde opticien precies afgepast. Dit voorkomt dat schadelijk zonlicht langs de zonnebril in het oog van je kind komt.

Kinderzonnebril kopen bij Pearle 

Koop jouw kinderzonnebril online of maak een afspraak en kom langs bij één van onze winkels. Bestel je op een werkdag online voor 15:00 uur? Dan sturen wij 'm dezelfde dag nog gratis (bij bestellingen vanaf €25) naar je op. Dat betekent dat jouw kind de volgende dag al kan buitenspelen met zijn of haar nieuwe bril op. Is jouw kind toch niet helemaal blij met zijn of haar nieuwe zonnebril? Kan gebeuren. Gelukkig is retourneren bij Pearle gratis.