Gratis verzending vanaf €25
Pick-up in store mogelijk
Gratis retour binnen 30 dagen

Bausch & Lomb contactlenzen

7 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Bausch & Lomb contactlenzen

Bausch & Lomb is in 1853 opgericht door John Bausch, een Duitse opticien die in 1850 naar de Verenigde Staten emigreerde. Hij leende $60 van zijn vriend Henry Lomb om in zijn bedrijf te investeren. John beloofde Henry dat hij partner zou worden als het bedrijf zou groeien. Het bedrijf floreerde, Henry werd partner en zo ontstond Bausch & Lomb Company. 

Bausch & Lomb is uitgegroeid tot één van de grootste fabrikanten van contactlenzen. Met de contactlenzen van Bausch & Lomb ben je verzekerd van comfort en altijd scherp zicht. De missie van het bedrijf is eenvoudig: see better, live better.

Bestel je Bausch & Lomb lenzen online bij Pearle

Met meer dan 150 jaar ervaring op het gebied van ogen, kun je vertrouwen op de kwaliteit en draagcomfort van Bausch & Lomb contactlenzen. Draag jij al Bausch & Lomb contactlenzen? Bestel jouw lenzen dan eenvoudig online bij Pearle. We bezorgen bestellingen vanaf €25 gratis bij je thuis. Heb je toch niet de juiste lenzen besteld? Stuur ze dan gratis terug of breng ze terug in één van onze winkels.

Ga je voor het eerst lenzen dragen? Of wil je naast je bril contactlenzen gaan dragen? Kom dan eerst langs bij een Pearle Opticien bij jou in de buurt voor een gratis  oogmeting. Onze contactlensspecialisten helpen je daarna graag met het vinden van contactlenzen die perfect bij jou passen.

Vind een winkel Maak een afspraak