Gratis verzending vanaf €25
Pick-up in store mogelijk
Gratis retour binnen 30 dagen

Bausch & Lomb contactlenzen

5 Resultaten
Relevant

Bausch & Lomb contactlenzen

Bausch & Lomb is in 1853 opgericht door John Bausch, een Duitse opticien die in 1850 naar de Verenigde Staten emigreerde. Hij leende $60 van zijn vriend Henry Lomb om in zijn bedrijf te investeren. John beloofde Henry dat hij partner zou worden als het bedrijf zou groeien. Het bedrijf floreerde, Henry werd partner en zo ontstond Bausch & Lomb Company. 

Bausch & Lomb is uitgegroeid tot één van de grootste fabrikanten van contactlenzen. Met de contactlenzen van Bausch & Lomb ben je verzekerd van comfort en altijd scherp zicht. De missie van het bedrijf is eenvoudig: see better, live better.

Kies uit Bausch & Lomb maandlenzen of daglenzen

Bij Bausch & Lomb heb je de keuze uit maandlenzen en daglenzen. Maandlenzen gaan lang mee en zijn goed voor je portemonnee. Ze zijn daarom erg populair onder lenzendragers. Je maakt de lenzen aan het einde van de dag schoon met lenzenvloeistof en bewaart ze in een lenzenbakje. Daglenzen zijn de meest hygiënische optie, omdat je elke dag een nieuw setje draagt. Daarnaast hoef je ze niet schoon te maken aan het einde van de dag. Ze zijn daarom erg makkelijk te gebruiken. 

Of je nu liever daglenzen of maandlenzen draagt: bij Pearle vind je zeker de perfecte Bausch & Lomb lens voor jou.

Sferische, torische en multifocale lenzen van Bausch & Lomb

Bij Pearle vind je Bausch & Lomb contactlenzen voor diverse oogafwijkingen. Wil je weten welk type lens geschikt is voor jou? Kom dan langs bij een Pearle winkel bij jou in de buurt en laat je adviseren door onze specialisten. Hieronder hebben we de verschillende type lenzen op een rijtje gezet: 

  • Sferische lenzen zijn geschikt voor mensen die last hebben van verziendheid of bijziendheid. Deze lenzen hebben één sterkte over de gehele lens.

  • Torische lenzen zijn geschikt voor mensen die last hebben van een cilinderafwijking (astigmatisme), een afwijking in de bolling van het oog. Deze lenzen hebben twee sterktes.   

  • Multifocale lenzen zijn geschikt voor mensen die zowel dichtbij als veraf slecht zicht hebben. Deze lenzen hebben meerdere sterktes, die vloeiend in elkaar overlopen.  

Bestel je Bausch & Lomb lenzen online bij Pearle

Met meer dan 150 jaar ervaring op het gebied van ogen, kun je vertrouwen op de kwaliteit en draagcomfort van Bausch & Lomb contactlenzen. Draag jij al Bausch & Lomb contactlenzen? Bestel jouw lenzen dan eenvoudig online bij Pearle. We bezorgen bestellingen vanaf €25 gratis bij je thuis. Heb je toch niet de juiste lenzen besteld? Stuur ze dan gratis terug of breng ze terug in één van onze winkels.

Ga je voor het eerst lenzen dragen? Of wil je naast je bril contactlenzen gaan dragen? Kom dan eerst langs bij een Pearle Opticien bij jou in de buurt voor een gratis  oogmeting. Onze contactlensspecialisten helpen je daarna graag met het vinden van contactlenzen die perfect bij jou passen.

Vind een winkel Maak een afspraak

Altijd een lens die bij jou past

Op zoek naar een ander merk? Bij Pearle vind je contactlenzen van diverse merken. Zo vind je zeker de perfecte lens voor jou. Ga direct naar:

Acuvue | Air Optix | Biofinity | Dailies | iWear | Proclear