Gratis verzending vanaf €25
Pick-up in store mogelijk
Gratis retour binnen 30 dagen

Bausch & Lomb contactlenzen

5 Resultaten
Relevant

Bausch en Lomb lenzen bij Pearle 

Bij Pearle heb je keuze tussen Bausch & Lomb daglenzen en Bausch & Lomb maandlenzen. Maandlenzen gaan lang mee, zoals de naam al zegt, en zijn daarom goed voor je portemonnee. Ze zijn daarom erg populair onder lensdragers. Je maakt de lenzen aan het einde van de dag schoon met lenzenvloeistof en bewaart ze in een lenzenbakje. Daglenzen zijn de meest hygiënische optie, omdat je elke dag een nieuw setje draagt. Daarnaast hoef je ze niet schoon te maken aan het einde van de dag. Ze zijn daarom erg makkelijk te gebruiken en ideaal voor iedereen die geen tijd of zin heeft om elke dag zijn lenzen schoon te maken. Bij Pearle vind je zowel Basuch en Lomb daglenzen als maandlenzen. Zo vind jij altijd de lenzen van Bausch en Lomb die perfect bij jou passen. 

Bausch en Lomb multifocale, torische en sferische lenzen

Bij Pearle vind je Bausch & Lomb contactlenzen voor diverse oogafwijkingen. Wil je weten welk type lens geschikt is voor jou? Kom dan langs bij een Pearle winkel bij jou in de buurt en laat je adviseren door onze specialisten. Hieronder hebben we de verschillende type Bausch en Lomb lenzen voor je op een rijtje gezet:

  • Sferische lenzen: dit type lens is geschikt voor mensen die last hebben van verziendheid of bijziendheid. Deze lenzen hebben één sterkte over de gehele lens en zijn het meest voorkomend.

  • Multifocale lenzen: met Bausch en Lomn multifocale lenzen heb je optimaal zicht op korte en lange afstanden. Deze lenzen zijn geschikt voor mensen die zowel dichtbij als veraf slecht zicht hebben. Deze lenzen hebben meerdere sterktes, die vloeiend in elkaar overlopen.  

  • Torische lenzen zijn geschikt voor mensen die last hebben van een cilinderafwijking (astigmatisme), een afwijking in de bolling van het oog. Deze lenzen hebben twee sterktes.  

De verschillende lijnen van Bausch en Lomb lenzen 

Er zijn verschillende soorten lenzen. Je kunt je lenzen uitkiezen op basis van draagtijd en oogafwijking, zoals we hierboven hebben beschreven. Daarnaast heeft Bausch en Lomb ook verschillende contactlens lijnen, zodat jij altijd de contactlenzen vindt die het beste bij jou en je behoeftes aansluiten. De volgende contactlens lijnen zijn verkrijgbaar bij Pearle: 

  • Bausch en Lomb Ultra: de Bausch & Lomb Ultra lenzen zijn maand- en daglenzen. De maandlenzen zijn beschikbaar in een torische, sferische en een multifocale versie. De daglenzen van Bausch en Lomb zijn er enkel in een sferische variant. 
  • Bausch en Lomb Biotrue: de daglenzen van Bausch en Lomb Biotrue zijn voorzien van unieke Surface Active Technology. Deze lenzen houden bijna 100% van het vocht vast, waardoor de daglenzen beter gehydrateerd zijn. Ze zijn verkrijgbaar in een torische en sferische variant. 
  • Bausch en Lomb Softlens: de Bausch en Lomb Softlens daglenzen zijn daglenzen tegen een comfortabele prijs en vind je alleen in een sferische variant.

Bestel je Bausch & Lomb lenzen online bij Pearle

Met meer dan 150 jaar ervaring op het gebied van ogen, kun je vertrouwen op de kwaliteit en het draagcomfort van Bausch & Lomb lenzen. Wil jij nou ook Bausch en Lomb lenzen bestellen? Dit doe je snel en gemakkelijk online op onze website. We bezorgen bestellingen vanaf €25 gratis bij je thuis. Heb je toch niet de juiste lenzen besteld? Stuur ze dan gratis terug of breng ze terug in één van onze winkels.

Ga je voor het eerst lenzen dragen? Of wil je naast je bril contactlenzen gaan dragen? Kom dan eerst langs bij een Pearle Opticien bij jou in de buurt voor een gratis  oogmeting. Onze contactlensspecialisten helpen je daarna graag met het vinden van contactlenzen die perfect bij jou passen. Vind een winkel bij jou in de buurt en maak een afspraak

Altijd een lens die bij jou past

Op zoek naar een ander merk? Bij Pearle vind je contactlenzen van diverse merken. Zo vind je zeker de perfecte lens voor jou. Ga direct naar:

Acuvue | Air Optix | Biofinity | Dailies | iWear | Proclear