3 voor 1

Een bril doet veel meer dan je scherp laten zien. Als de vorm, het materiaal en de kleur perfect passen bij jouw gezicht en bij wie je bent, dan geeft dat je zoveel zelfvertrouwen. We hebben de mooiste merkmonturen voor elke smaak. Ieder mens is anders en alle ogen zijn uniek! Kom daarom langs voor een Goed Zicht Gesprek met gratis oogmeting (t.w.v. €20)* . Hierin bespreken we uitvoerig jouw zicht en voert onze gediplomeerde expert een deskundige oogmeting uit. Vervolgens kijk je samen met onze expert welke zichtoplossing het beste bij jou en jouw lifestyle past.

Blijkt dat het tijd is voor een nieuwe (zonne)bril? Profiteer dan nu van onze 3 voor 1 actie! Koop een bril, krijg de tweede gratis, bijvoorbeeld een  gepolariseerde zonnebril op sterkte, en geef een voucher voor de derde cadeau* . 

Bekijk onze brillen Bekijk onze zonnebrillen Bekijk onze merken

 Maak een afspraak 

*Bekijk de voorwaarden onderaan de pagina. Bekijk hier hoe de actie werkt

Boek een gratis oogmeting*

Typ 2 of meer tekens voor resultaten. Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om te bekijken en Enter om te selecteren. Touch bedenkt gebruikers, verken door aanraking of met veegbewegingenGeen resultaten gevonden, gebruik down om je huidige locatie te delen

Hoe gaat dat in zijn werk?

In onze winkels.
Koop een bril op sterkte en je mag direct een gratis 2e bril uitkiezen, bijvoorbeeld een computerbrilblauwfilterbril of zonnebril (met of zonder sterkte). Vervolgens ontvang je van ons een waardebon in een cadeaudoosje om aan een vriend of familielid te geven.

Maak een afspraak

* Zonneglazen t.w.v. €80 (2 sterren) zijn online uitgesloten van de 3 voor 1 actie. Bekijk alle voorwaarden.

Meer van Pearle