3 voor 1

De vakantie is voorbij en dat betekent dat we weer meer op de weg te vinden zijn! Wij helpen jou graag om goed voorbereid onderweg te gaan. Kom daarom langs voor een Goed Zicht Gesprek met gratis oogmeting (t.w.v. €20)* . Hierin bespreken we uitvoerig jouw zicht en voert onze gediplomeerde expert een deskundige oogmeting uit. Vervolgens kijk je samen met onze expert welke zichtoplossing het beste bij jou en jouw lifestyle past.

Blijkt dat het tijd is voor een nieuwe (zonne)bril? Profiteer dan nu van onze 3 voor 1 actie! Koop een bril, krijg de tweede gratis, bijvoorbeeld een  gepolariseerde zonnebril op sterkte, en geef een voucher voor de derde cadeau* . Zo ga jij goed voorbereid de weg op.

Maak eenvoudig online een afspraak (met of zonder gratis oogmeting t.w.v. €20) en kom langs in de winkel om je brillen uit te kiezen. 

Bekijk onze brillen   Maak een afspraak 

*Bekijk de voorwaarden onderaan de pagina.

Boek een gratis oogmeting

Typ 2 of meer tekens voor resultaten. Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om te bekijken en Enter om te selecteren. Touch bedenkt gebruikers, verken door aanraking of met veegbewegingenGeen resultaten gevonden, gebruik down om je huidige locatie te delen

Hoe gaat dat in zijn werk?

In onze winkels.
Koop een bril op sterkte en je mag direct een gratis 2e bril uitkiezen, bijvoorbeeld een computerbrilblauwfilterbril of zonnebril (met of zonder sterkte). Vervolgens ontvang je van ons een waardebon in een cadeaudoosje om aan een vriend of familielid te geven.

Maak een afspraak

* Zonneglazen t.w.v. €80 (2 sterren) zijn online uitgesloten van de 3 voor 1 actie. Bekijk alle voorwaarden.

Meer van Pearle