Voordeelprogramma personeelskortingen

 Wanneer uw bedrijf kiest voor het Pearle voordeelprogramma, profiteert personeel van extra kortingen op vertoon van een een personeelspas. Meer informatie? Stuur ons een e-mail. 

Over Pearle zakelijk

Op het werk, onderweg en thuis: onze ogen leveren dagelijks topprestaties. Des te belangrijker om ze gezond te houden. Daarom kijken we graag met je mee hoe we jouw personeel en/of klanten kunnen voorzien van de juiste en een comfortabele zichtoplossing. Want bij Pearle vinden we dat goed zicht voor iedereen is.  

Van een beeldschermbril tot aan het meedenken over een gepast cadeau voor je medewerkers en/of klanten; voor iedere vraag hebben we een op maat gemaakt zakelijk aanbod. Zowel voor grote als kleine bedrijven als voor commerciële tot non-profit organisaties: Pearle zakelijk biedt een gepersonaliseerde oplossing en helpt je om een blijvend zichtbare indruk te maken.

Pearle zakelijk en Bril van het Werk

Gezonde ogen zijn een must. Ook op het werk. Omdat de gemiddelde schermtijd onder werknemers toeneemt, is een beeldschermbril geen overbodige luxe. De wet verplicht werkgevers zelfs om ervoor te zorgen dat beeldschermwerk geen gevaar voor de gezondheid en veiligheid van werknemers oplevert. Beeldschermbrillen bieden scherp en comfortabel zicht op het scherm omdat ze voorzien zijn van een blauwfilter coating en het glas speciaal is afgesteld op het beeldscherm.

Met Bril van het Werk regel je makkelijk en snel een beeldschermbril vergoeding voor werknemers. Bril van het Werk ontzorgt, biedt één centraal overzicht middels een portal en stuurt periodiek een verzamelfactuur. Geen gedoe meer met losse declaraties. Beeldschermbrillen zijn voor werkgevers in vele gevallen belastingvrij en werknemers genieten van 25 procent Bril van het Werk korting op iedere beeldschermbril bij Pearle Opticiens. En met 220 winkels zit er altijd een Pearle filiaal in de buurt. Een beeldschermbril vergoeding voor jouw personeel? Regel het makkelijk en snel met Bril van het Werk.

Pearle zakelijk: personeel- en relatiegeschenken

We kijken graag met je mee hoe we kunnen samenwerken. Zo hebben we bij Pearle zakelijk inmiddels ervaring met het versturen van vouchers en giveaways aan klanten en personeel. Een voucher voor een beeldschermbril in een kerstpakket of een tegoedbon voor een zonnebril op de weg? Wij kijken nergens meer van op. Kortom, ben je als werkgever op zoek naar een origineel cadeau voor je personeel en of een relatiegeschenk B2B of B2C: we zien je voorstel tegemoet. Stuur direct een e-mail naar Pearle Zakelijk en we nemen spoedig contact met je op.