Gratis verzending en retour
Bril op sterkte al vanaf €40
Beste opticien & beste optiek webshop van België!

Herenbrillen

746 Resultaten
Relevant

Herenbril kopen

Ben je klaar met het zien van wazige teksten? Of heb je gewoon behoefte aan een nieuwe bril? Jouw nieuwe herenbril koop je natuurlijk bij Pearle: al ruim zestig jaar dé expert op het gebied van ogen. Bij Pearle vind je een ruime selectie aan betaalbare brilmonturen voor heren in diverse vormen en kleuren. Koop jouw herenbril online of maak een afspraak en kom langs bij één van onze winkels. Daar helpen we je graag met het vinden van de perfecte bril! Bestel je jouw nieuwe bril online? Dan sturen wij hem gratis naar je op. Niet helemaal blij met je aankoop? Dan kun je je bril gratis retourneren. Bekijk ook eens ons assortiment aan voordelige damesbrillen en kinderbrillen.  

De mooiste brilmonturen voor heren 

Het uitkiezen van een passende bril is niet moeilijk als je weet waar je op moet letten. Zo moet een bril passen bij de vorm van je gezicht, de kleur van je haar en de kleur van je ogen. Maar het is natuurlijk vooral van belang dat de bril bij jou in de smaak valt. Bij Pearle vind je de mooiste brilmonturen voor heren in diverse kleuren, vormen, materialen en stijlen. Zo hebben we tijdloze monturen voor de moderne man en sportieve monturen voor mannen met een actieve leefstijl. Wat je ook zoekt, er is altijd een herenbril die bij jou past. 

Herenbril op sterkte

Als je de dingen om je heen steeds minder scherp ziet, dan is het misschien tijd voor een bril op sterkte. Bij Pearle vind je een ruim assortiment aan betaalbare herenbrillen op sterkte. Wij helpen je graag met het uitkiezen van een passende bril, zodat jij alles weer helder ziet. 

Herenbril zonder sterkte

Hebben jouw ogen geen bril nodig, maar wil je toch graag een bril dragen? Begrijpelijk. Een bril kan je namelijk een geheel andere uitstraling geven. Daarom hebben we bij Pearle ook brillen zonder sterkte, zodat jij alsnog een bril kunt dragen. 

Profiteer van de beste acties en aanbiedingen

Ben jij op zoek naar een voordelige herenbril? Dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Pearle profiteer je namelijk van de beste brillen acties en aanbiedingen, bijvoorbeeld 3 voor 1: koop een bril, krijg een bril en geef een bril cadeau. Dat is niet alleen fijn voor je ogen, maar ook fijn voor je portemonnee! 

Gratis oogmeting door een erkende opticien of optometrist

Goed zien is belangrijk. Kom daarom om het jaar langs voor een gratis* oogmeting. Dit advies geldt ook als je al een bril of contactlenzen draagt. Bij Pearle ben je zeker van betrouwbare meetresultaten en een passend advies, want al onze oogmetingen worden uitgevoerd door erkende opticiens en optometristen. Tip: doe de gratis online oogtest en ontdek of jouw ogen toe zijn aan een oogmeting.

*Een oogmeting (ter waarde van €20) is gratis bij aankoop van een (zonne)bril op sterkte.