Logo
  
Vind een winkel
Vind een winkel

Multifocale zonnebrillen

Multifocale zonnebrillen

Een multifocale zonnebril is een echte aanrader als u zowel veraf als dichtbij niet scherp ziet. Zo hoeft u niet af te wisselen tussen een leesbril met zonneglazen en een zonnemontuur voor veraf. De progressieve zonnebril heeft glazen die u op verschillende afstanden goed laat zien, met een vloeiende overgang voor de tussenscherpte. Zo hoeft u niet meer te wisselen van bril als u heerlijk op een terras zit en even de menukaart wilt bekijken, of u aan de rand van het zwembad uw boek wilt kunnen lezen.

Sneller wennen aan een multifocale zonnebril

U went bovendien sneller aan multifocale zonneglazen dan aan een ‘gewone’ multifocale bril. Dit komt doordat uw ogen met getinte glazen minder licht te verwerken krijgen. Daardoor ziet u met een zonnebril altijd een tikkeltje minder details. En het zijn net die details die wazig kunnen zijn voor wie net overgeschakeld is op een multifocale bril.

Multifocale zonnebrillen

Multifocale zonnebrillen

Een multifocale zonnebril is een echte aanrader als u zowel veraf als dichtbij niet scherp ziet. Zo hoeft u niet af te wisselen tussen een leesbril met zonneglazen en een zonnemontuur voor veraf. U hoeft dus niet meer te wisselen van bril als u heerlijk op een terras zit en even de menukaart wilt bekijken.

Sneller wennen aan een multifocale zonnebril

U went bovendien sneller aan multifocale zonneglazen dan aan een ‘gewone’ multifocale bril, doordat uw ogen met getinte glazen minder licht te verwerken krijgen. Daardoor ziet u met een zonnebril altijd een tikkeltje minder details. En het zijn net die details die wazig kunnen zijn voor wie net overgeschakeld is op een multifocale bril.

Wat zijn de kosten?

De kosten van een multifocale zonnebril hangen af van uw montuurkeuze en of u aanvullende opties op de glazen wilt (zoals een extra breed leesdeel of een ontspiegeling). In onze winkels vertellen ze u graag meer over de multifocale zonnebril op sterkte die het best bij u past.

De kosten van een multifocale zonnebril hangen af van uw montuurkeuze en of u aanvullende opties op de glazen wilt. In onze winkels vertellen ze u graag meer over de multifocale zonnebril op sterkte die het best bij u past.

Bekijk alle zonnebrillen online bij Pearle

Bekijk alle zonnebrillen online bij Pearle

We hebben een uitgebreid en betaalbaar assortiment zonnebrillen. U kiest uit diverse monturen en verschillende kleuren zonneglazen; groen, bruin, roze... Stel uw zonnebril helemaal naar eigen smaak samen! Bij Pearle kiest u altijd uit de laatste zonnebrillentrends. Natuurlijk adviseren onze opticiens u hier graag bij.

We hebben een uitgebreid en betaalbaar assortiment zonnebrillen, volgens de laatste zonnebrillentrends. Natuurlijk adviseren onze opticiens u hier graag bij.

Welke bril past het best bij welk gezicht?

Word fan op Facebook!
 

Contactlenzen thuis bezorgd
 

Budgetvriendelijke selectie
 

Brillen

Zonnebrillen

Gebruiksvoorwaarden | Disclaimer & privacy | Algemene voorwaarden | Sitemap | Cookies
Copyright

Welkom bij Pearle Opticiens: Kies hier uw taal
 
Bienvenue sur Pearle Opticiens: Choisissez vortre langue