Gratis verzending en retour
Bril op sterkte al vanaf €40
Beste opticien & beste optiek webshop van België!

Brillen op sterkte

1708 Resultaten
Relevant

Bril op sterkte

Kun jij verkeersborden steeds minder goed lezen? Of heb je steeds meer moeite met het lezen van kleine letters? Misschien heb je een bril op sterkte nodig. Een bril op sterkte is afgestemd op jouw ogen en laat je alles weer scherp zien. Bij Pearle heb je keuze uit honderden monturen voor dames en heren in diverse kleuren, stijlen en vormen. Zo is er altijd een bril op sterkte die bij jou past. Bestel jouw bril op sterkte online of kom langs in de winkel. 

Maak een afspraak Vind een winkel

Gratis oogmeting door een erkende opticien of optometrist

Goed zicht is belangrijk. Kom daarom om het jaar langs voor een oogmeting*. Dit advies geldt ook als je al een bril of contactlenzen draagt. Dan weet je zeker dat je huidige kijkoplossing nog bij je past. Al onze oogmetingen worden uitgevoerd door erkende opticiens en optometristen. Zo zorgen we ervoor dat jij betrouwbare meetresultaten en een passend kijkadvies krijgt. Tip: doe de gratis online oogtest en kom erachter of jouw ogen toe zijn aan een oogmeting.

*Een oogmeting (ter waarde van €20) is gratis bij aankoop van een (zonne)bril op sterkte.

Profiteer van de beste acties en aanbiedingen

Ben jij op zoek naar een voordelige bril op sterkte? Bij Pearle hebben we voor elk budget een passend brilmontuur. Bovendien profiteer je bij Pearle van de beste brillen acties en aanbiedingen, bijvoorbeeld 3 voor 1: koop een bril, krijg een bril en geef een bril cadeau! 

Meestgestelde vragen & antwoorden