2 maanden omruilgarantie
Gratis onderhoud & controle
Gratis professionele oogmeting

Brillen

453 Resultaten
Sorteren op:
Relevant
  • Bij aankoop van een complete enkelvoudige bril of enkelvoudige zonnebril op sterkte, krijg je 30% korting op het totaalbedrag van de bril (montuur, glazen en glasopties). 
  • Geldig in alle Pearle Opticiens in België en op pearle.be.
  • Niet geldig bij aankoop van Basic glazen.
  • In de webshop zijn enkelvoudige brillen te bestellen met een sterkte vanaf -4 t/m +3. Een cilinder is mogelijk tot -1. Daarnaast is het mogelijk om een blauwfilter toe te voegen aan je glazen. Andere glasopties (zoals zonneglazen) kunnen momenteel niet toegepast worden voor je online bestelling van een bril op sterkte. 
  • Geldig van 14 april 2020 tot en met 30 juli 2020.
  • De actie is niet geldig op reeds bestelde brillen van voor 14 april 2020.
  • Niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of acties.
  • Pearle Opticiens behoudt zich het recht voor om de actieperiode te verlengen, te verkorten of met onmiddellijke ingang te beëindigen. In dit geval wordt dit gecommuniceerd via de website.

Meestgestelde vragen & antwoorden

Je ontvangt je bestelling binnen 3 tot 8 werkdagen. Als je bestelling wordt verstuurd, ontvang je een mail met een track & trace code. Via het track & trace nummer kun je jouw bestelling volgen.

Ja, je kan kiezen voor een ander aflever- als factuuradres binnen Nederland/België. Geef dit dan aan wanneer je gebeld wordt door onze collega's na het plaatsen van je bestelling.

Voor onze webshop hanteren we een webshop only actie. Je profiteer nu van 30% korting op een bril op sterkte die je online bestelt!

Je kunt hiervoor contact opnemen met jouw servicewinkel. Let wel: vanwege Covid-19 kunnen wij tijdelijk je bril niet afstellen. 

Je kunt hiervoor contact opnemen met jouw servicewinkel.

Nee dit kan niet. Je kunt alleen een complete enkelvoudige bril op sterkte bestellen. 

Nee, de kortingsbonnen gelden niet online bij een bestelling voor een bril op sterkte. Deze kan je later wel in onze fysieke winkels inleveren. De kortingsbonnen verlengen we met 2 weken vanaf het moment dat wij onze reguliere openingstijden weer kunnen hanteren. Bekijk alvast de voorwaarden op onze website.

Nee, dit is helaas niet mogelijk.