Logo
  
Vind een winkel
Vind een winkel
org-be_pearle:/content_images/2015/acties/13_congo/head-congopagina2.png
org-be_pearle:/content_images/2017/08/head-congopagina2-mob.png

Brillen voor Congo

Pearle Opticiens vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen zeer belangrijk. Daarom steunen we het project van Ophthalmology Worldwide in Congo.

Breng uw oude bril binnen

Hebt u oude brillen, zonnebrillen of brillendoosjes die u niet meer gebruikt? Breng ze dan (in goede staat) binnen bij uw Pearle opticien in de buurt en wij bezorgen uw bril een nieuw leven in Congo.


Voor elke ingeruilde bril €50 korting op een enkelvoudige bril en €100 korting op een multifocale bril. Het hele jaar door. Lees hier meer over de actie en maak iemand in Congo gelukkig met uw oude bril!

Wat is Ophthalmology Worldwide?

OWW staat voor een team van Belgische oogartsen, opticiens, verpleegsters, technici en specialisten in logistiek dat sedert 2003 elk jaar 1 à 2 maal naar Congo vertrekt om er oogconsultaties en aan cataractchirurgie te doen. Jaar in, jaar uit worden meer en meer patiënten behandeld. Dit toont het belang en het nut van de organisatie. Met Pearle gaan we dit jaar opnieuw ons steentje bijdragen. Enerzijds door de brillen die we doorheen het jaar samen inzamelen te doneren, maar ook door Gianni (opticien Brugge Sint-Kruis) en Els (opticien Sint-Denijs-Westrem) mee op missie te sturen. Els & Gianni gaan enerzijds meehelpen met de raadplegingen maar gaan daarnaast ook Congolese opticiens opleiden en ondersteunen. Het wordt een ware ervaring die achteraf zeker gedeeld zal worden!

Welke bril past het best bij welk gezicht?

Word fan op Facebook!
 

Contactlenzen thuis bezorgd
 

Budgetvriendelijke selectie
 

Brillen

Zonnebrillen

Gebruiksvoorwaarden | Disclaimer & privacy | Algemene voorwaarden | Sitemap | Cookies
Copyright

Welkom bij Pearle Opticiens: Kies hier uw taal
 
Bienvenue sur Pearle Opticiens: Choisissez vortre langue