Logo
  
Hier vindt u uw opticien
Hier vindt u uw opticien
org-be_pearle:/content_images/2015/acties/13_congo/head-congopagina2.png
org-be_pearle:/content_images/2017/08/head-congopagina2-mob.png

Brillen voor Congo

Pearle Opticiens vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen zeer belangrijk. Daarom steunen we het project van Ophthalmology Worldwide in Congo.

Breng uw oude bril binnen

Hebt u oude brillen, zonnebrillen of brillendoosjes die u niet meer gebruikt? Breng ze dan (in goede staat) binnen bij uw Pearle opticien in de buurt en wij bezorgen uw bril een nieuw leven in Congo.


Voor elke ingeruilde bril €50 korting op een enkelvoudige bril en €100 korting op een multifocale bril. Het hele jaar door. Lees hier meer over de actie en maak iemand in Congo gelukkig met uw oude bril!

Wat is Ophthalmology Worldwide?

Ophthalmology Worldwide is de organisatie van opticiens die alle (zonne)brillen die we verzamelen bezorgt aan Congolezen die kampen met een slecht zicht. Daarnaast zorgen we ook voor optische apparatuur, nieuwe glazen en dragen we bij aan het atelier voor de opleiding van opticiens in Congo. Een mooi project waar wij bij Pearle Opticiens met plezier aan meewerken.


Meer informatie hierover vindt u op www.ophthalmologyworldwide.org


In februari 2016 ging opticien NIkolaas Storme van Pearle Opticiens Brugge Station met OWW mee naar Nioki voor een onvergetelijke ervaring: “De twee intense weken in Midden-Afrika waren een fantastische ervaring die ik dankzij Pearle Opticiens en Ophtalmology Worldwide heb mogen meemaken. Ik ben zeer blij dat ik aan dit fantastische initiatief heb mogen meewerken en dat ik altijd een warm hart zal toedragen.” Bekijk zijn fotoverslag hier.

Welke bril past het best bij welk gezicht?

Word fan op Facebook!
 

Contactlenzen thuis bezorgd
 

Budgetvriendelijke selectie
 

Brillen

Zonnebrillen

Gebruiksvoorwaarden | Disclaimer & privacy | Algemene voorwaarden | Sitemap
Copyright

Welkom bij Pearle Opticiens: Kies hier uw taal
 
Bienvenue sur Pearle Opticiens: Choisissez vortre langue