Samenwerking met ziekenfondsen

Een bril is vaak een dure aankoop. Sommige ziekenfondsen komen gedeeltelijk tussen in de kosten en betalen tot 20% terug. Met enkele ziekenfondsen hebben wij bovendien nog extra voordelen ontwikkeld. We zetten alles graag voor je op een rijtje. Uiteraard kan je ook altijd terecht bij jouw Pearle opticien voor meer informatie.

Heb je nog recht op terugbetaling van je zichtoplossing door je ziekenfonds? Let er dan op dat niet alle ziekenfondsen je online factuur aanvaarden voor terugbetaling. Informeer je dus eerst goed bij je ziekenfonds. Als je ziekenfonds geen online facturen aanvaardt, dan kan je natuurlijk steeds terecht in één van onze winkels om je aankoop te doen. Wij bezorgen je dan de nodige documenten voor je aanvraag bij je ziekenfonds.

Online aankopen komen niet in aanmerking voor terugbetaling door het RIZIV. Indien je van een eventuele terugbetaling door het RIZIV wil genieten, raden we je aan je aankoop te doen in één van onze winkels. Wij bezorgen je dan de nodige documenten voor je aanvraag bij het RIZIV.

Kies jouw ziekenfonds

Andere samenwerkingen