Gratis verzending vanaf €25
Pick-up in store mogelijk
Gratis retour binnen 30 dagen

Biofinity lenzen

3 Resultaten
Relevant

Biofinity lenzen

Fabrikant Coopervision maakt Biofinity contactlenzen die je de hele dag door kunt dragen zonder in te leveren op draagcomfort. De lenzen van Biofinity CooperVision zijn gemaakt van silicone hydrogel. Dit materiaal laat meer zuurstof door en houdt vocht langer vast dan andere materialen. Hierdoor blijven je ogen gehydrateerd en is de kans op droge ogen minimaal. Daarnaast zorgt de hoge zuurstofdoorlatendheid ervoor dat je minder snel last krijgt van rode ogen

Biofinity maandlenzen: keuze uit drie soorten

Bij Pearle kun je kiezen uit de volgende Biofinity maandlenzen: 

Bestel je Biofinity lenzen online bij Pearle

Geen tijd om langs te komen in de winkel? Biofinity lenzen bestel je eenvoudig en snel online bij Pearle. Bestellingen vanaf €25 bezorgen we gratis bij je thuis. Per ongeluk de verkeerde contactlenzen besteld? Geen zorgen: stuur ze gratis terug of retourneer ze in een van onze filialen. 

Ga je voor het eerst contactlenzen dragen? Of draag je al een bril en wil je die graag afwisselen met lenzen? Kom dan eerst langs in een van onze winkels voor een oogmeting. Tijdens deze meting controleren we de gezondheid van je ogen en bepalen we de sterkte die je nodig hebt. Daarna gaat de contactlensspecialist met jou op zoek naar contactlenzen die perfect bij jouw ogen passen.

Vind een winkel Maak een afspraak

Vind de perfecte lens voor jou

Pearle heeft een ruim assortiment aan contactlenzen van diverse merken. Er is dus altijd een lens die bij jou past. Ga direct naar:

Acuvue | Air Optix | Bausch & Lomb | Dailies | iWear | Proclear