Gratis verzending en retour
Bril op sterkte al vanaf €40
Beste opticien & beste optiek webshop van België!

Kinderbrillen

218 Resultaten
Relevant

Kinderbril kopen

Een nieuwe kinderbril koop je natuurlijk bij Pearle: al ruim zestig jaar dé expert op het gebied van ogen. Bij Pearle vind je een ruim assortiment aan leuke, betaalbare brillen voor jongens en meisjes. Bestel jouw kinderbril online of maak een afspraak en kom langs bij één van onze winkels. Daar helpen je graag verder. Ben je toch niet helemaal tevreden met je bril? Stuur de bril dan binnen veertien dagen na aankoop gratis terug of breng ‘m terug in een van onze winkels. 

Maak een afspraak Vind een winkel

De leukste brillen voor jongens en meisjes

Sommige kinderen vinden het niet leuk om een bril te moeten dragen. Maar tegenwoordig zijn er zoveel leuke kinderbrillen om uit te kiezen dat het dragen van een bril een feestje wordt! Droom je van een stoere pilotenbril voor jongens of een bril met een transparant montuur voor meisjes? Wat je ook zoekt, bij Pearle is er altijd een bril die perfect bij jouw kind past. 

Heeft mijn kind een bril nodig?

Het kan soms best lastig zijn om te bepalen of jouw kind moeite heeft met goed zien en dus een bril nodig heeft. Kinderen jonger dan 6 jaar zijn meestal verziend: dat betekent dat ze dingen van dichtbij niet goed kunnen zien. Kinderen die verziend zijn hebben bijvoorbeeld moeite met lezen en houden boekjes ver van zich af om de tekst scherp te stellen. Kinderen ouder dan 6 jaar zijn vaak bijziend: dat betekent dat ze dingen van veraf niet goed kunnen zien. Kinderen die bijziend zijn hebben bijvoorbeeld moeite met zien wat er op het schoolbord staat, gaan dicht op de televisie zitten en knijpen met hun ogen als ze iets in de verte scherp willen zien. 

Herken jij één of meer signalen van ver- of bijziendheid bij jouw kind? Wacht dan niet af en kom langs voor een oogmeting. Al onze oogmetingen worden uitgevoerd door erkende opticiens en optometristen, zodat je verzekerd bent van betrouwbare resultaten. 

Profiteer van de beste acties en aanbiedingen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een bril kan zomaar kapot gaan of kwijt raken tijdens het buitenspelen. Daarom profiteer je bij Pearle altijd van de beste acties en aanbiedingen. Zo profiteer je bijvoorbeeld regelmatig van 3 voor 1: koop een bril, krijg een bril en geef een bril cadeau. Zo heb je altijd een bril achter de hand als de bril van jouw kind beschadigd of kwijt raakt.