Vier Black Friday 2024 samen met Pearle!

Wanneer is het Black Friday? In 2024 valt Black Friday op 29 november. Van origine is het overgewaaid uit de Verenigde Staten en Canada. Black Friday valt daar op de vrijdag na Thanksgiving. Misschien ben je al bekend met deze feestdag. Op Thanksgiving is het gebruikelijk dat families bij elkaar samenkomen en traditioneel wordt op deze dag kalkoen geserveerd bij het avondeten. 

Black Friday staat in het teken van hoge kortingen. Met de kerstdagen in het vooruitzicht, maken veel mensen gebruik van de promo’s om cadeau’s in te slaan. Winkels zijn door de grote belangstelling extra lang open en sommige mensen staan ‘s ochtends vroeg in de rij om als eerste de winkel in te gaan. In de Verenigde Staten en Canada lopen de kortingen op tot wel 75%. In België zijn de kortingen meestal niet zo hoog, maar Black Friday is ook hier de afgelopen jaren steeds populairder geworden. 

Black Friday kortingen op zonnebrillen, brillen en lenzen

Ben jij op zoek naar een mooie promo voor een nieuwe zonnebril of set lenzen? Dan wil je de Black Friday deals absoluut niet missen. Draag je lenzen? Sla je kans tijdens Black Friday, zo zie jij de komende tijd weer scherp tegen een scherpe prijs. Op zoek naar een nieuwe bril of zonnebril van mooie merken zoals Ray-Ban? Verras je vrienden of familie tijdens de Kerstdagen met een prachtige designer zonnebril. Je mag ook jezelf een vervroegd Kerstcadeautje geven natuurlijk.

Cyber Monday kortingen bij jouw opticien

Cyber Monday is de eerste maandag na Black Friday, in België noemen we dit ook wel Cyber Maandag. Je ziet vaak verschillende deals op Cyber Monday ten opzichte van Black Friday. Misschien scoor jij een Ray-Ban zonnebril op Black Friday en weet jij een mooie deal te vinden voor contactlenzen op Cyber Monday. Houd deze pagina in de gaten en blijf op de hoogte van de Black Friday en Cyber Monday deals van Pearle.

Bekijk onze zonnebrillen Bekijk onze contactlenzen Bekijk onze brillen