Lenzen op maat

Heb jij een bepaalde oogsterkte of oogbolling waardoor lenzen dragen tot nu toe niet mogelijk is? Geen probleem! Bij Pearle Opticiens bieden we zachte, op maat gemaakte maandlenzen aan, want one size doesn’t fit all. Tijdens een afspraak met een contactlensspecialist bespreken we jouw persoonlijke mogelijkheden. 

Maak een afspraak

Wat zijn lenzen op maat? En is het iets voor jou? 

Zachte lenzen op maat zijn geschikt voor bijna alle soorten ogen. Met lenzen op maat kun je met een hoge sterkte tussen –25 tot en +25 toch lenzen dragen! Heb je een cilinderafwijking, ook wel astigmatisme genoemd? Ook dan zijn lenzen op maat mogelijk. Onze op maat gemaakte lenzen laten veel zuurstof door en zijn niet stug. Op die manier blijven je ogen gezond en veilig en voelt de lens super comfortabel. Ook is het watergehalte erg hoog (74%). Daardoor voelt de lens zacht en flexibel aan. Door op maat gemaakte lenzen kunnen we passende lenzen ontwikkelen voor iedereen. Benieuwd of het iets voor jou is?

Door lenzen op maat hoef je niet per se een alleen bril te dragen als je een hoge sterkte hebt. Je kunt naast je bril dan ook gebruik maken van lenzen. Dat kan handig zijn, bijvoorbeeld tijdens het sporten. Wil je weten of lenzen iets voor jou zijn?

Doe dan onze lenzencheck.

Hoe werkt het? 

Maak een afspraak in een winkel voor een aangepaste lens oogmeting (t.w.v. €25). Samen met de contactlensspecialist bespreek je wat je wensen zijn en eventuele klachten, zoals hoofdpijn en droge ogen. De specialist meet het oog en beoordeelt het oog op gevoeligheid en eventuele littekentjes. Elk oog is uniek daarom bekijken we je ogen ieder apart, en ook hoe ze samenwerken. We zoeken samen naar de perfecte oplossing voor jou!

Vind jouw Pearle contactlensspecialist

Typ 2 of meer tekens voor resultaten. Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om te bekijken en Enter om te selecteren. Touch bedenkt gebruikers, verken door aanraking of met veegbewegingenGeen resultaten gevonden, gebruik down om je huidige locatie te delen