Beste Winkelketen van België

Dat moment waarop Pearle voor de 13e keer tot Beste Winkelketen van België voor Optiek wordt gekozen… dan spring je toch eens binnen om het zelf te ervaren!

Pearle Opticiens is voor de 13e keer gekozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie Optiek. Dat was ons niet gelukt zonder jou! Daarom willen we je bedanken voor je vertrouwen in onze service en deskundigheid. Uiteraard zijn wij ook enorm trots op al onze medewerkers om dit waar te maken. 

Pearle Opticiens kreeg onder andere een goede boordeling op service en klantvriendelijkheid. Wil je onze service en klantvriendelijkheid zelf ervaren, maak dan een afspraak voor een gratis oogmeting*, het passen van een montuur of een contactlenscontrole bij een Pearle in jouw buurt. Je bent van harte welkom!

Maak een afspraak Vind een winkel

Wat betekent "Beste Winkelketen van België"?

De beste winkelketen is het resultaat van een groot consumentenonderzoek, waarbij jaarlijks de mening van duizenden consumenten wordt gevraagd.

Pearle Opticiens is al 13 keer de Beste Winkelketen voor Optiek

Wij zijn al verschillende jaren de Beste Winkelketen in optiek. Twee keer zelfs de Beste Winkelketen van België over alle categorieën heen. We blijven dan ook inzetten op onze service, onze klantvriendelijke aanpak en onze deskundigheid.