Logo
  
Vind een winkel
Vind een winkel

org-be_pearle:/content_images/2017/09/PBE-201709-bwk-nl.png
org-be_pearle:/content_images/2017/09/PBE-201709-bwk-nl-mbl.png

Dat moment waarop Pearle voor de 11e keer tot Beste Winkelketen van België voor Optiek wordt gekozen… dan springt u toch eens binnen om het zelf te ervaren!

Pearle Opticiens is voor de 11e keer op rij gekozen tot Beste Winkelketen van België in de categorie Optiek. Dat was ons niet gelukt zonder u! Daarom willen we u bedanken voor uw vertrouwen in onze service en deskundigheid. Uiteraard zijn wij ook enorm trots op al onze medewerkers om dit waar te maken.

Pearle Opticiens kreeg onder andere een goede boordeling op service en klantvriendelijkheid. Wilt u onze service en klantvriendelijkheid zelf ervaren, maak dan een afspraak voor een gratis oogmeting*, het passen van een montuur of een contactlenscontrole bij een Pearle in uw buurt. U bent van harte welkom!

Wat betekent "Beste Winkelketen van België"?

De beste winkelketen is het resultaat van een groot consumentenonderzoek, waarbij jaarlijks de mening van duizenden consumenten wordt gevraagd.

Pearle Opticiens is al 11 keer op rij de Beste Winkelketen voor Optiek

Wij zijn al verschillende jaren de Beste Winkelketen in optiek. Twee keer zelfs de Beste Winkelketen van België over alle categorieën heen. We blijven dan ook inzetten op onze service, onze klantvriendelijke aanpak en onze deskundigheid.

Welke bril past het best bij welk gezicht?

Word fan op Facebook!
 

Contactlenzen thuis bezorgd
 

Budgetvriendelijke selectie
 

Brillen

Zonnebrillen

Gebruiksvoorwaarden | Disclaimer & privacy | Algemene voorwaarden | Sitemap | Cookies
Copyright

Welkom bij Pearle Opticiens: Kies hier uw taal
 
Bienvenue sur Pearle Opticiens: Choisissez vortre langue