Beste Winkelketen van België

Pearle Opticiens verkozen tot Retailer of the Year 2021-2022! 

Bedankt voor het stemmen op Pearle Opticiens. Jullie hebben ons al voor de 2e keer op rij verkozen tot Retailer of the Year en voor de 14e keer tot Beste Winkelketen van België in de categorie Optiek. Ook de Beste Webshop Optiek van België wonnen we al een paar keer.  Dat was ons niet gelukt zonder jou! Daarom willen we je bedanken voor je vertrouwen in onze service en deskundigheid. Uiteraard zijn wij ook enorm trots op al onze medewerkers!  Wij zijn heel blij dat we onze klanten al zoveel jaar blij mogen maken.

Pearle Opticiens kreeg onder andere een goede boordeling op service en klantvriendelijkheid. Wil je onze service en klantvriendelijkheid zelf ervaren, maak dan een afspraak voor een Goed Zicht Gesprek, inclusief oogmeting, het passen van een montuur of een contactlenscontrole bij een Pearle in jouw buurt. Je bent van harte welkom! Of wil je zelf onze webshop ervaren? Bekijk dan hier onze acties of ons online assortiment

Maak een afspraak Vind een winkel

 

 

Wat betekent "Beste Winkelketen van België"?

De beste winkelketen is het resultaat van een groot consumentenonderzoek, waarbij jaarlijks de mening van duizenden consumenten wordt gevraagd.

Pearle Opticiens is al 14 keer de Beste Winkelketen voor Optiek

Wij zijn al verschillende jaren de Beste Winkelketen in optiek. Twee keer zelfs de Beste Winkelketen van België over alle categorieën heen. We blijven dan ook inzetten op onze service, onze klantvriendelijke aanpak en onze deskundigheid.