Gratis verzending vanaf €25
Gratis retour binnen 30 dagen
Gratis onderhoud & controle

DbyD zonnebrillen

55 Resultaten
Relevant

Wat is een DbyD zonnebril?

DbyD maakt gebruik van duurzame en natuurlijke materialen voor de brillen. De zonnebrillen van DbyD hebben een lange levensduur, waardoor jij lang kan genieten van jouw exemplaar. Door een DbyD zonnebril aan te schaffen, ben je milieubewust bezig én ga jij altijd stralend de deur uit. De DbyD monturen hebben een tijdloos design en maken elke outfit helemaal compleet. De brillen zijn gemaakt van gerecycled plastic, ze zijn licht van gewicht en zijn comfortabel te dragen.

Ga voor duurzaam met een DbyD zonnebril

Een trendy zonnebril willen we natuurlijk allemaal, maar wat als we dat kunnen combineren met duurzaamheid? De DbyD zonnebrillen staan volledig in het teken van duurzame materialen, waardoor jij gemakkelijk een steentje bij kan dragen aan het milieu. De duurzame zonnebrillencollectie is ontworpen met celluloseacetaat. Dit is biologisch afbreekbaar materiaal en is gemaakt van houtvlokkenpoeder. Tijdens de productie van de zonnebrillen wordt geen gebruikgemaakt van ruwe olie of giftige stoffen. Dit zorgt ervoor dat er minder schadelijke stoffen vrij komen in de natuur. Ben je benieuwd naar al onze duurzame zonnebrillen? Neem gauw een kijkje.

DbyD zonnebril kopen

Duurzaam én trendy de deur uit, wie wil dat nou niet? Onze zonnebrillen zijn gemakkelijk én snel online te bestellen. Bestel je jouw duurzame DbyD zonnebril op werkdagen vóór 22:00 uur, dan wordt deze vandaag nog (mits voorradig) naar je verzonden. Wanneer je voor meer dan €25 bestelt op onze website, bezorgen we hem ook nog eens gratis bij je thuis! Zo kan jij razendsnel genieten van jouw nieuwe zonnebril. Twijfel je nog welke bril het beste bij jou past of heb je nog vragen over de DbyD zonnebrillen? Kom langs in een van onze Pearle winkels. Vind een winkel en maak een afspraak. We helpen je graag!