Gratis verzending vanaf €25
Gratis retour binnen 30 dagen
Gratis onderhoud & controle
  • Ga voor een groene ecologische afdruk

  • Zonnebrillen gemaakt van duurzame materialen, zoals: bio-acetaat en gerecycled acetaat

  • Keuze uit diverse merken, zoals: DbyD, Tommy Hilfiger en Karün

Lees hier meer over duurzame zonnebrillen

Duurzame zonnebrillen

58 Resultaten
Relevant

Duurzame zonnebril kopen

We proberen steeds bewuster en duurzamer te leven. Het zijn daarbij de kleine dingen die ook een groot verschil kunnen maken. Ben je op zoek naar een nieuwe zonnebril? Overweeg dan eens een duurzame variant. Bij Pearle heb je keuze uit duurzame zonnebrillen van verschillende mooie merken, zoals DbyD en Karün. Deze zonnebrillen zien er stijlvol uit én zijn tegelijkertijd van duurzaam materiaal gemaakt. Zo heb je het beste van beide werelden! Je shopt jouw favoriet eenvoudig online. Wil je liever eerst nog een aantal duurzame zonnebrillen passen? Kom dan langs bij een Pearle winkel bij jou in de buurt.

Wat is het verschil tussen bio-acetaat en gerecycled acetaat?

Een duurzame zonnebril gemaakt van bio-acetaat bestaat uit materiaal dat gemengd is met hulpstoffen op bio-basis. Deze hulpstoffen zijn gemaakt van hernieuwbare grondstoffen (grondstoffen waarvan de voorraad zich binnen een korte periode herstelt). Dit is duurzamer dan op olie-gebaseerde grondstoffen. Bio-acetaat is biologisch afbreekbaar en recyclebaar. 

Een duurzame zonnebril gemaakt van gerecycled acetaat bestaat, zoals het woord al zegt, uit gerecycled plastic. Dit zijn materiaalresten die tijdens een productieproces ontstaan.

Duurzame zonnebrillen: onze merken