Kies voor heruitvinding met

DbyD, de bewuste merkkeuze voor de nieuwe generatie consumenten, die wereldwijd duurzame monturen
levert aan de markt. Het merk creëert betaalbare, duurzame monturen in tijdloze ontwerpen, gemaakt van
kwaliteitsmaterialen.

Met de nieuwste collectie van Gerecycled Plastic kun je een krachtig statement maken over jouw persoonlijkheid en levensstijl.
Je wordt uitgenodigd om jezelf opnieuw uit te vinden, zo vaak als je wilt.

Omarm de verandering. Ontdek de collectie van Gerecycled Plastic van DbyD, exclusief verkrijgbaar op Pearle.

Ontdek de collectie van Gerecycled Plastic van DbyD

DbyD bio-acetaat. For natural reasons

De bio-acetaat* collectie is een natuurtalent als het om biologisch afbreekbare materialen gaat. Voor meer duurzaamheid en minder afval heeft DbyD  ervoor gekozen om samen te werken met Mazzucchelli 1849, ’s werelds meest toonaangevende leverancier van milieuvriendelijk bio-acetaat materiaal. 

Een samenwerking, waar hoogwaardige kwaliteitsmonturen uit voortvloeien met een klassiek-moderne stijl en minimalistische en verfijnde afwerking. Bio-acetaat is gemaakt van katoen en (FSC gecertificeerde) houtpulpvezels en is hierdoor biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Bovendien werd er tijdens de productie geen gebruik gemaakt van ruwe olie of giftige weekmakers.

DbyD Recycled Metal

De Recycled Metal collectie is een nieuw concept waarbij de brillen en zonnebrillen gemaakt zijn van 60% gerecycleerde materialen van oude elektriciteitskabel en oud metaal uit de industrie. Deze collectie biedt duurzame monturen die modern, tijdloos en comfortabel. De materialen die gebruikt zijn om deze collectie te maken zijn elektronische onderdelen, metalen auto-onderdelen, oud koper en oude stroomkabels. Deze materialen komen van onderdelen uit de industrie en krijgen een 2e leven.  

Boek een gratis oogmeting*

Typ 2 of meer tekens voor resultaten. Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om te bekijken en Enter om te selecteren. Touch bedenkt gebruikers, verken door aanraking of met veegbewegingenGeen resultaten gevonden, gebruik down om je huidige locatie te delen

Blader door de andere collecties van DbyD

Onze monturen zijn ontworpen voor alle soorten gezichten, levensstijlen en wensen. Er zit zeker iets bij voor jou.

DbyD wordt exclusief verkocht in winkels en online op Pearle

Vind jouw dichtstbijzijnde winkel