Michael Kors zonnebrillen en brillen

Michael Kors, geboren op 9 augustus 1959 in New York, was al op jonge leeftijd gefascineerd door mode. Na nog geen jaar op de modeacademie, begon hij een kleine boetiek in New York. Daar werd hij ontdekt door de modedirecteur van Bergdorf, één van de grootste warenhuizen in Amerika.

Michael Kors is sinds 1981 een gevestigd merk in de hedendaagse mode. In 2004 lanceerde Michael Kors zijn eerste collectie in kleding, schoenen, handtassen en accessoires. Meteen een schot in de roos! De eyewear-collectie is sinds 2015 een prachtig verlengstuk van de typische, luxueuze Michael Kors-stijl. De brillen en zonnebrillen van Michael Kors staan volledig in het teken van luxe en tijdloze elegantie waar de ontwerper zo bekend om staat.

Jetset lifestyle

Michael Kors haalt zijn inspiratie uit de levensstijl van de jetset uit de jaren ‘50 en ‘60. Jetsetters waren rijke mensen die er exclusieve feesten op nahielden. Zij vlogen met hun bekende ‘jetset’ van locatie naar locatie om met hun prestigieuze levensstijl te pronken. Michael Kors weet deze chique stijl te gebruiken voor ontwerpen die tegelijkertijd tijdloos zijn. Het resultaat is een zonnebrillen- en brillencollectie die toegankelijk, creatief, maar vooral luxueus is. De brillen van Michael Kors zijn ontworpen voor mensen die houden van exquise kwaliteit, chique details en verfijnd vakmanschap.

De Michael Kors-collectie

De eyewear-collectie van Michael Kors is ontworpen voor vrouwen die houden van een simpele, maar tijdloos elegante look. De bekende pilotenbrillen van Michael Kors zijn vintage geïnspireerd, met een moderne toets én ultra luxueus. De Michael Kors zonnebrillen zijn uniek, herkenbaar en volgen altijd de laatste modetrends. De brillen en zonnebrillen zijn gemaakt met een aangeboren gevoel voor luxe met een tijdloze chique stijl waarmee je het ultieme fashion statement maakt. De Michael Kors brillen en zonnebrillen zijn daarmee een duidelijk verlengstuk van de beroemde accessoire-lijn van de ontwerper. Zijn signature is ook in de eyewear te herkennen aan het iconische MK-logo en de rosé- en Havanakleurtonen.

Bekijk de collectie van

Bekijk de zonnebrillencollectie

Koop jouw favoriete Michael Kors bril of zonnebril bij Pearle Opticiens

Spreekt de brillencollectie van Michael Kors je aan en heb je een bril of zonnebril gezien die je graag wilt passen? Kom dan langs bij een Pearle winkel bij jou in de buurt. Daar staan onze gediplomeerde opticiens voor je klaar met het beste advies.