Logo
  
Vind een winkel
Vind een winkel

Michael Kors zonnebrillen
Michael Kors zonnebrillen

Michael Kors zonnebrillen en brillen

Michael Kors, geboren op 9 augustus 1959 in New York, was al op jonge leeftijd gefascineerd door mode. Na nog geen jaar op de modeacademie, begon hij een kleine boetiek in New York. Daar werd hij ontdekt door de modedirecteur van Bergdorf, één van de grootste warenhuizen in Amerika.

Michael Kors is sinds 1981 een gevestigd merk in de hedendaagse mode. In 2004 lanceerde Michael Kors zijn eerste collectie in kleding, schoenen, handtassen en accessoires. Meteen een schot in de roos! De eyewear-collectie is sinds 2015 een prachtig verlengstuk van de typische, luxueuze Michael Kors-stijl. De brillen en zonnebrillen van Michael Kors staan volledig in het teken van luxe en tijdloze elegantie waar de ontwerper zo bekend om staat.

Michael Kors - Campaign

Jetset lifestyle

Michael Kors haalt zijn inspiratie uit de levensstijl van de jetset uit de jaren ‘50 en ‘60. Jetsetters waren rijke mensen die er exclusieve feesten op nahielden. Zij vlogen met hun bekende ‘jetset’ van locatie naar locatie om met hun prestigieuze levensstijl te pronken. Michael Kors weet deze chique stijl te gebruiken voor ontwerpen die tegelijkertijd tijdloos zijn. Het resultaat is een zonnebrillen- en brillencollectie die toegankelijk, creatief, maar vooral luxueus is. De brillen van Michael Kors zijn ontworpen voor mensen die houden van exquise kwaliteit, chique details en verfijnd vakmanschap.

De Michael Kors-collectie

De eyewear-collectie van Michael Kors is ontworpen voor vrouwen die houden van een simpele, maar tijdloos elegante look. De bekende pilotenbrillen van Michael Kors zijn vintage geïnspireerd, met een moderne toets én ultra luxueus. De Michael Kors zonnebrillen zijn uniek, herkenbaar en volgen altijd de laatste modetrends. De brillen en zonnebrillen zijn gemaakt met een aangeboren gevoel voor luxe met een tijdloze chique stijl waarmee u het ultieme fashion statement maakt. De Michael Kors brillen en zonnebrillen zijn daarmee een duidelijk verlengstuk van de beroemde accessoire-lijn van de ontwerper. Zijn signature is ook in de eyewear te herkennen aan het iconische MK-logo en de rosé- en Havanakleurtonen.

De brillencollectie van Michael Kors

MK 3018 bril

Gemengde materialen zorgen voor een bruisend en modern ontwerp. De hoogteverschillen die worden gecreëerd door het step-cut effect in het metaal geven deze eigentijdse sportieve look diepte en reliëf. De toevoeging van de combinatie van kunststoffen en metaal zorgt voor een sportieve feel met een stadse uitstraling.

De zonnebrillencollectie van Michael Kors

MK 6027 zonnebril

Maak uw look helemaal af met de MK 6027, ofwel Tabitha, zonnebril van Michael Kors. Het aantrekkelijke design onderstreept de luxe van het merk. De hoekige vorm benadrukt ronde gezichten en de kleur biedt een mooi contrast met het gezicht.

Bekijk de collectie van

Michael Kors

Koop jouw favoriete Michael Kors bril of zonnebril bij Pearle Opticiens

Spreekt de brillencollectie van Michael Kors u aan en heeft u een bril of zonnebril gezien die u graag wilt passen? Kom dan langs bij een Pearle winkel bij u in de buurt. Daar staan onze gediplomeerde opticiens voor u klaar met het beste advies.

Welke bril past het best bij welk gezicht?

Word fan op Facebook!
 

Contactlenzen thuis bezorgd
 

Budgetvriendelijke selectie
 

Brillen

Zonnebrillen

Gebruiksvoorwaarden | Disclaimer & privacy | Algemene voorwaarden | Sitemap | Cookies
Copyright

Welkom bij Pearle Opticiens: Kies hier uw taal
 
Bienvenue sur Pearle Opticiens: Choisissez vortre langue