Pearle Opticiens Anderlecht

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

 

Opticien in Anderlecht

Pearle Opticiens is al sinds 1983 een begrip in België. Het begon met slechts drie filialen, maar inmiddels zijn dat er meer dan 220, verspreid over het hele land. Zo vind je ons bijvoorbeeld ook in Anderlecht, de stad die wereldberoemd is dankzij voetbalclub RSC Anderlecht. Kom langs in een van onze winkels en ontdek onze uitgebreide collectie brillen, zonnebrillen en lenzen. 

Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie

In onze winkels in Anderlecht vind je een uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen in honderden vormen, stijlen en kleuren van talloze topmerken. Zo is er altijd een montuur dat perfect bij jou past. Verder hebben we ook een ruim assortiment aan contactlenzen. In onze winkels ben je natuurlijk ook meer dan welkom voor persoonlijk advies over jouw ogen en de beste zichtoplossing. 

Oogmeting door erkende opticiens

Wist je dat je ogen ongemerkt achteruit kunnen gaan? Kom daarom elk jaar langs voor een oogcontrole, ook als je al een bril of lenzen draagt en zelfs als je geen klachten hebt. Zo geef je je ogen de zorg en aandacht die ze verdienen. Bij Pearle ben je verzekerd van een betrouwbare uitslag en een passend advies, omdat al onze metingen worden uitgevoerd door gediplomeerde opticiens. 

Tot snel in een van onze winkels in Anderlecht

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Anderlecht!