Pearle Opticiens Antwerpen

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

 

Optiek in Antwerpen

De geschiedenis van Pearle begint in 1983 met één winkel in Antwerpen: het Grand Vision Center. Niet veel later volgde een tweede winkel Hasselt, en daarna een derde in Schoten. Inmiddels heeft Pearle ruim 220 winkels in heel België. Met maar liefst drie filialen in Antwerpen is er altijd een Pearle Opticien bij jou in de buurt. 

Keuze uit talloze monturen van topmerken

Ben jij op zoek naar een nieuwe bril of zonnebril? Kom dan langs in een van onze winkels in Antwerpen en kijk je ogen uit! Bij Pearle heb je namelijk keuze uit talloze stijlvolle monturen van topmerken. Onze opticiens helpen je graag met het vinden van een (zonne)bril die perfect bij jouw gezicht past. Draag jij lenzen? Natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment aan contactlenzen. 

Laat je ogen controleren 

Wanneer heb jij je ogen voor het laatst laten controleren door een opticien? Veel mensen kunnen zich dat niet herinneren. Wij adviseren om elk jaar je ogen te laten opmeten, zelfs als je al een bril of lenzen draagt en ook als je geen klachten hebt. Kom daarom langs voor een oogmeting in een van onze winkels in Antwerpen. We controleren de gezondheid van je ogen, bepalen je sterkte en gaan vervolgens samen op zoek naar de zichtoplossing die perfect bij jouw ogen past. 

Tot snel in een van onze winkels in Antwerpen! 

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Antwerpen!