Pearle Opticiens Brugge

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

 

Optiek in Brugge

Met bijna veertig jaar kennis en ervaring en meer dan 220 winkels is Pearle Opticien dé expert op het gebied van ogen. Met zoveel winkels is er altijd een bij jou in de buurt. Zo vind je ons bijvoorbeeld ook op drie verschillende plekken in Brugge, een stad die jaarlijks miljoenen toeristen van over de hele wereld aantrekt. Niet gek, als je bedenkt dat de middeleeuwse binnenstad van Brugge sinds 2000 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. 

Kom langs en kijk je ogen uit 

In onze brillenwinkels in Brugge kun je kiezen uit honderden brillen en zonnebrillen van talloze topmerken. Met zoveel keuze is het uitzoeken van een nieuwe (zonne)bril niet altijd even makkelijk. Daarom helpen onze opticiens je graag met het vinden van een montuur dat perfect bij jouw gezicht past. Geef jij de voorkeur aan lenzen? Uiteraard hebben we ook een ruim assortiment aan contactlenzen. 

Laat je ogen controleren 

Kun jij de ondertiteling van je favoriete serie niet goed meer lezen? Of moet je je telefoon steeds verder van je af houden om goed te kunnen lezen wat er op het scherm staat? Kom dan langs voor een oogmeting door een van onze erkende opticiens. Voordat we je ogen controleren, leren we je graag wat beter kennen. Tijdens de meting controleren we onder andere de gezondheid van je ogen en bepalen we je sterkte. Daarna zoeken we samen naar de zichtoplossing die het beste bij jou past. 

Tot snel in een van onze winkels in Brugge! 

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Brugge!