Pearle Opticiens Brussel

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

 

Opticien in Brussel

Pearle is al bijna veertig jaar dé expert op het gebied van ogen. Met ruim 220 winkels in heel België is er altijd een Pearle Opticien bij jou in de buurt. Zo kom je ons bijvoorbeeld ook tegen in Brussel, de historische hoofdstad van België met talloze bezienswaardigheden, met maar liefst zeven winkels. 

Keuze uit talloze monturen van topmerken

Tijd voor een nieuwe bril of zonnebril? Kom langs en kijk je ogen uit! In onze brillenwinkels in Brussel heb je namelijk keuze uit honderden monturen van talloze topmerken in diverse kleuren, stijlen en vormen. Zo is er altijd een (zonne)bril die perfect bij jou past. Geef jij de voorkeur aan contactlenzen? Natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment aan lenzen. Bij Pearle vind je altijd de zichtoplossing die past bij jouw ogen én leefstijl. 

Oogmeting door erkende opticiens

Wist je dat je zicht zonder dat je het merkt kan verslechteren? Laat daarom elk jaar je ogen controleren, ook als je al een bril of contactlenzen draagt en zelfs als je geen klachten hebt. Bij Pearle ben je verzekerd van een betrouwbare uitslag en een passend kijkadvies, omdat al onze metingen worden uitgevoerd door erkende opticiens. 

Tot snel in een van onze winkels in Brussel! 

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Brussel!