Pearle Opticiens Charleroi

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

 

Optiek in Charleroi

Wist jij dat Pearle Opticiens 210 optiekwinkels in België heeft? Dit maakt ons een van de grootste optiekketens van het land. De eerste winkel opende haar deuren in 1983. Er is sindsdien veel veranderd, maar onze liefde voor ogen is uiteraard altijd hetzelfde gebleven. Dit delen wij graag met jou in een van onze winkels in Charleroi, de grootste stad van Wallonië, aan de rand van de Ardennen. 

Breed assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen

Bij onze winkels in Charleroi vind je honderden monturen van verschillende topmerken. Zo zit er altijd iets tussen dat bij je past. Weet je niet goed welke bril jou staat? Geen nood, onze opticiens helpen je graag verder. Draag jij geen bril, maar geef je de voorkeur aan contactlenzen? Ook dan kun je bij ons terecht.

Oogmeting door een gediplomeerd opticien 

Wist jij dat het in België vereist is een bril te dragen tijdens het autorijden als je bijziend bent? Zorg ervoor dat jij veilig de weg op gaat en laat je ogen regelmatig checken. Het kan zijn dat je zicht achteruit is gegaan zonder dat je het doorhebt. Maak dus een afspraak voor een oogmeting, ook als je geen klachten hebt. Al onze opticiens zijn gediplomeerd, waardoor jij verzekerd bent van een betrouwbare uitslag. Na de oogmeting bekijken wij samen alle mogelijke zichtoplossingen. 

Tot snel in een van onze winkels in Charleroi! 

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Charleroi!