Pearle Opticiens Deurne

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

 

Optiek in Deurne

Pearle Opticiens opende in 1983 haar eerste winkel in Antwerpen. Hierna volgden snel brillenwinkels in Hasselt en Schoten. Vandaag de dag hebben wij meer dan 210 optiekwinkels en bijna veertig jaar ervaring. Wij kunnen dan ook met overtuiging zeggen dat we dé expert zijn op het gebied van ogen. Kom langs in een van onze winkels in Deurne, de stad die bekend staat om haar groene omgeving. 

Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment

Ben jij op zoek naar een nieuwe (zonne)bril? Kom dan langs bij een van onze twee brillenzaken in Deurne. Hier vind je een brede collectie monturen van talloze topmerken. Onze opticiens helpen je graag met het vinden van een bril die bij jouw gezicht past. Uiteraard vind je bij ons ook verschillende soorten contactlenzen van de beste merken. 

Laat je ogen controleren

Veel mensen gaan regelmatig naar de tandarts ter controle. Waarom doen maar weinig mensen dit voor hun ogen? Wij raden aan jaarlijks je ogen te laten checken. Je zicht kan niet alleen verslechteren zonder dat je het merkt, onze opticiens kunnen ook eventuele afwijkingen tijdig detecteren. Je maakt gemakkelijk online een afspraak. Voor de meting maken we graag kennis met jou en jouw ogen. Na de meting zoeken onze opticiens naar een zichtoplossing die past bij jou en jouw leefstijl. Dit hoeft niet altijd een bril te zijn, wellicht passen lenzen beter bij jou. 

Tot snel in een van onze winkels in Deurne! 

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Deurne!