Pearle Opticiens Etterbeek

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

 

Opticien in Etterbeek

Met ruim 210 winkels is Pearle Opticiens een van de grootste optiekketens van België. Natuurlijk vind je ons ook in Etterbeek, met maar liefst drie filialen. Zo is er altijd een Pearle bij jou in de buurt. 

Keuze uit talloze monturen van topmerken

Tijd voor een nieuwe bril of zonnebril? Je bent meer dan welkom in een van onze winkels in Etterbeek. Bij Pearle heb je keuze uit honderden stijlvolle monturen van talloze topmerken. Kom langs en kijk je ogen uit! Naast een uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen vind je bij Pearle een ruim assortiment aan contactlenzen. Zo is er voor iedereen een passende zichtoplossing. 

Laat je ogen controleren 

Veel mensen kunnen zich niet herinneren wanneer ze voor het laatst hun ogen hebben laten testen. Wij adviseren om elk jaar langs te komen voor een oogcontrole, zelfs als je geen klachten hebt en ook als je al een bril of contactlenzen draagt. Je zicht kan namelijk ongemerkt achteruit gaan. Kom daarom langs voor een oogmeting in een van onze winkels in Etterbeek, waar onze opticiens je graag helpen met het vinden van de zichtoplossing die perfect bij jou past. 

Tot snel in een van onze winkels in Etterbeek! 

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Etterbeek!