Pearle Opticiens Gent

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

 

Optiek in Gent

Al sinds 1983 is Pearle dé expert op het gebied van ogen. Met meer dan 220 winkels verspreid over België is er altijd een Pearle Opticien bij jou in de buurt. Zo tref je ons bijvoorbeeld ook in studentenstad Gent, met niet minder dan drie filialen. 

Keuze uit talloze monturen van topmerken

Ben jij uitgekeken op je huidige bril of zonnebril? Kom dan langs in een van onze winkels in Gent en kijk je ogen uit. Bij Pearle heb je keuze uit honderden monturen van talloze topmerken. Zo is er altijd een (zonne)bril die perfect bij jou past. Geef jij de voorkeur aan lenzen? We hebben natuurlijk ook een ruim assortiment aan contactlenzen. 

Oogmeting door erkende opticiens

Zie jij de wereld om je heen niet meer zo scherp als voorheen? Wacht dan niet af en kom langs voor een oogmeting. We controleren de gezondheid van je ogen, bepalen je sterkte en zoeken samen naar een geschikte zichtoplossing. Omdat al onze oogmetingen worden uitgevoerd door erkende opticiens, ben je verzekerd van een betrouwbare uitslag. 

Tot snel in een van onze winkels in Gent! 

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Gent!