Pearle Opticiens Hasselt

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

 

Optiek in Hasselt

De wortels van Pearle Opticiens liggen onder meer in het bruisende Hasselt. De geschiedenis van Pearle begint namelijk in de jaren tachtig met een winkel in Antwerpen, gevolgd door een tweede winkel in Hasselt. Vandaag de dag vind je in België meer dan 220 winkels, waarvan drie in Hasselt. 

Kijk je ogen uit in onze winkels

Is het tijd voor een nieuwe (zonne)bril? Dan zit je goed bij Pearle. In onze winkels in Hasselt vind je honderden brillen van de beste merken. Kom langs en kijk je ogen uit! Met bijna veertig jaar ervaring op het gebied van ogen mag je rekenen op deskundig en persoonlijk advies door onze oogexperts. Naast een grote collectie brillen en zonnebrillen, vind je bij ons een ruim assortiment aan contactlenzen van topmerken. 

Laat je ogen controleren 

Wist je dat je zicht zonder dat je het merkt achteruit kan gaan? Daarom adviseren wij om elk jaar je ogen te laten controleren, ook als je al een bril of lenzen draagt. Voordat we je ogen opmeten, leren we je graag wat beter kennen. Op die manier kunnen we jou het beste advies geven over een zichtoplossing die perfect bij jou past. Omdat al onze oogmetingen worden uitgevoerd door erkende opticiens, ben je verzekerd van betrouwbare meetresultaten en een deskundig advies. 

Tot snel in een van onze winkels in Hasselt! 

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Hasselt!