Pearle Opticiens Izegem

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

 

Optiek in Izegem

Wist je dat Pearle in België haar deuren voor het eerst opende in 1983 met een brillenwinkel in Antwerpen? Dat betekent dat we bijna 40 jaar ervaring hebben op het gebied van ogen. Al jaren vertrouwen veel mensen de zorg van ogen aan ons toe. Aangezien wij meer dan 210 optiekwinkels hebben, zijn wij altijd in de buurt. Twee van onze brillenzaken vind je in Izegem, de stad die bekend staat als Pekkerstad. 

Keuze uit talloze monturen van topmerken

Ben jij op zoek naar een nieuwe look? Of ben je simpelweg toe aan een nieuwe (zonne)bril? Bij onze brillenwinkels in Izegem vind je een brede collectie monturen. Heb jij al een mooie bril op het oog? Kom langs en kijk of hij net zo goed staat als gehoopt. Voor iedereen die contactlenzen draagt, hebben wij uiteraard ook keuze uit verschillende soorten en merken.

Laat je ogen controleren door een expert

Is de ondertiteling van je favoriete serie op de televisie waziger dan voorheen? Of kun jij de kleine letters op verpakkingen niet zo goed meer lezen? Laat dan je ogen controleren in een van onze optiekwinkels. Je bent bij ons verzekerd van een betrouwbaar resultaat, omdat wij alleen werken met gediplomeerde opticiens. Na het meten van je ogen bespreken zij samen met jou verschillende zichtoplossingen. Dit kan een bril zijn, maar wellicht geef jij de voorkeur aan lenzen. 

Tot snel in een van onze winkels in Izegem! 

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Izegem!