Pearle Opticiens Luik

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

 

Optiek in Luik

Met meer dan 210 brillenwinkels in België zijn we een van de grootste optiekketens in het land. We zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. Er is dan ook altijd een Pearle winkel bij jou in de buurt waar je terecht kunt voor deskundig oogadvies. We hebben drie winkels in Luik, de stad in Wallonië die bekend staat als Vurige Stede. 

Ruim aanbod brillen, zonnebrillen en contactlenzen

In onze optiekwinkels in Luik vind je honderden monturen van talloze topmerken. Er zit dus altijd iets voor je tussen. Wist je dat onze opticiens regelmatig worden onderwezen op het gebied van de nieuwste brillentrends? Ze weten precies welke brillen hip zijn en welke bril bij jouw gezicht past. Kom langs en laat je adviseren door onze experts. Draag je graag contactlenzen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Laat je ogen controleren 

Wist jij dat het in België verplicht is een bril te dragen tijdens het autorijden wanneer je bijziend bent? Wij raden daarom aan om jaarlijks je ogen te laten checken, ook wanneer je geen klachten hebt. Het kan namelijk zo zijn dat je zicht verslechtert, zonder dat je er iets van merkt. Je bent van harte welkom in onze optiekwinkels in Luik. We bepalen niet alleen je sterkte, maar controleren ook de gezondheid van je ogen. Een eventuele oogafwijking kunnen wij op die manier tijdig detecteren. 

Tot snel in een van onze winkels in Luik! 

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Luik!