Pearle Opticiens Mechelen

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

 

Optiek in Mechelen

In 1983 opende de eerste Belgische Pearle-winkel haar deuren in Antwerpen. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een van de grootste opticiens in België, met meer dan 220 winkels verspreid over het hele land. Zoals in Mechelen, de stad van de Sint Romboutstoren. Kom langs in een van onze winkels en ontdek de mooiste merken en monturen.

Ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen

Bij onze brillenwinkels in Mechelen ben je aan het juiste adres voor brillen, zonnebrillen en contactlenzen van talloze topmerken. Ben je benieuwd welke zichtoplossing het beste bij jouw ogen en leefstijl past? Dan adviseren onze oogexperts je graag. Zo ga jij zeker met de perfecte bril of lenzen naar huis.

Laat je ogen opmeten

Goed zicht is erg belangrijk: je gebruikt je ogen immers de hele dag door. Daarom adviseren wij om je ogen elk jaar te laten opmeten, ook als je geen klachten hebt of al een bril of lenzen draagt. Zo weet je zeker of je huidige zichtoplossing nog bij je past. Het dragen van een bril of lenzen met de verkeerde sterkte kan namelijk zorgen voor vervelende klachten, zoals hoofdpijn en wazig zicht. Is het weer tijd voor jouw jaarlijkse oogmeting? Maak dan een afspraak met een van onze erkende opticiens. Zo ben je verzekerd van een betrouwbare meting én persoonlijk advies. Draag je liever contactlenzen? Dan kun je terecht bij onze contactlensspecialisten.

Kom lang in een van onze winkels in Mechelen! 

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Mechelen!