Pearle Opticiens Mons

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

 

Optiek in Bergen

Met meer dan 210 optiekwinkels in het land is er altijd eentje bij jou in de buurt. Wist je dat onze eerste brillenwinkel in België in 1983 haar deuren opende? Sindsdien is er veel veranderd, maar onze liefde voor ogen is altijd hetzelfde gebleven. Kom langs in een van onze winkels en kijk je ogen uit. Bijvoorbeeld in een van onze twee winkels in Bergen, de hoofdstad van de provincie Henegouwen. 

Laat je inspireren door onze uitgebreide collectie

In onze optiekwinkels in Bergen vind je een ruim assortiment aan monturen van talloze topmerken. Heb jij al een favoriet op het oog en ben je benieuwd hoe die staat? Je kunt bij ons alle brillen opzetten en bekijken. Is er zoveel keuze dat jij niet weet waar te beginnen? Onze oogexperts helpen je graag met het uitzoeken van een (zonne)bril die bij jouw gezicht past. Voor iedereen die liever contactlenzen draagt, hebben wij veel keuze uit verschillende soorten en merken.

Oogmeting door erkende opticiens

Wist jij dat je zicht kan verslechteren zonder dat je het doorhebt? Wacht dus niet langer en maak een afspraak voor een oogmeting. Wij raden aan om dit regelmatig te doen, ook wanneer je al lenzen of een bril draagt en zelfs als je geen klachten hebt. Bij ons ben je verzekerd van een betrouwbare uitslag, want al onze opticiens zijn gediplomeerd en we gebruiken alleen de beste meetapparatuur. Indien jij lenzen draagt, kun je bij ons terecht voor een lenzenaanmeting. 

Tot snel in een van onze winkels in Bergen! 

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Bergen!