Pearle Opticiens Schoten

Hieronder vind je een overzicht van onze winkels per stad. Maak direct een afspraak door op de oranje button te klikken of ga naar alle winkeldetails.

 

 

Optiek in Schoten

Met bijna veertig jaar ervaring en meer dan 210 brillenwinkels zijn wij een van de grootste optiekketens in het land. Wij kunnen met trots zeggen dat we dé expert zijn op het gebied van ogen. Met zoveel optiekwinkels is er altijd eentje bij jou in de buurt. Uiteraard vind je ons ook in Schoten, de stad die gelegen is in het Voorkempen gebied. 

Ontdek de mooiste merken en monturen

Ben jij toe aan een nieuwe look of is je huidige (zonne)bril aan vervanging toe? Kom dan langs in een van onze brillenzaken in Schoten. Je hebt keuze uit honderden monturen van talloze topmerken. Wist je dat onze opticiens expert zijn in het matchen van gezichten met de juiste bril? Schroom niet en laat je adviseren. Samen vinden we een bril die bij je past. Uiteraard kun je ook bij ons terecht als je contactlenzen draagt.

Oogmeting door erkende opticiens

Veel mensen gaan regelmatig naar de tandarts en bouwen zo een hechte band op met hun tandarts. Waarom is hier zoveel minder sprake van met de opticien? Wij raden aan om regelmatig je ogen te laten checken. Bij een oogmeting controleren we niet alleen je zicht, maar ook de gezondheid van je ogen. Zo zorgen we ervoor dat we voorkomen in plaats van genezen. Geef je de voorkeur aan contactlenzen? Dan kun je ook bij ons terecht voor een lenzenaanmeting. 

Tot snel in een van onze winkels in Schoten! 

Maak eenvoudig en snel online een afspraak of loop gewoon even binnen. Tot snel in een van onze winkels in Schoten!