Gratis verzending vanaf €25
Gratis retour binnen 30 dagen
Gratis onderhoud & controle

Ray-Ban Justin zonnebrillen

36 Resultaten
Relevant

Ray-Ban Justin (RB4165): modern design geïnspireerd op de Wayfarer

De Ray-Ban Justin is een relatief nieuw montuur voor heren en vormt de mannelijke tegenhanger van de vrouwelijke Ray-Ban Erika. Het moderne design van de Justin is geïnspireerd op één van de populairste zonnebrillen van Ray-Ban: de Wayfarer. Maar wat is dan precies het verschil tussen de Justin en de Wayfarer? De glazen van de Justin zijn wat rechthoekiger en het montuur is wat breder. Ben jij op zoek naar een zonnebril die staat voor creativiteit en jeugdigheid? Kies dan voor een Ray-Ban Justin!

Ray-Ban Justin Polarized: voor perfect zicht

Als zonlicht reflecteert op bepaalde oppervlakken, zoals (nat) asfalt, water of glimmende motorkappen, dan veroorzaakt dat schitteringen die vervelend en soms zelfs gevaarlijk zijn. Gepolariseerde glazen absorberen zonlicht beter dan gewone zonneglazen. Ben jij veel op de weg of het water te vinden? Kies dan voor de Ray-Ban Justin Polarized met gepolariseerde glazen voor perfect zicht, altijd en overal.

Ray-Ban Justin op sterkte

Wij hebben een groot assortiment zonnebrillen op sterkte die je online kan bestellen. Is jouw favoriete montuur online niet op sterkte verkrijgbaar? Kom dan langs in de winkel, hier hebben we een nog groter assortiment en helpen we je graag verder. Ben jij er niet meer zeker van dat jouw meetgegevens nog kloppen? Maak dan een afspraak voor een oogmeting. Zo ben jij ervan verzekerd dat je nieuwe Ray-Ban Justin op sterkte optimaal is afgestemd op jouw ogen.

Ray-Ban Justin zonnebril kopen

Jouw nieuwe Ray-Ban Justin koop je natuurlijk online bij Pearle! Bestel je voor meer dan €25, dan sturen wij jouw nieuwe zonnebril gratis naar je op. Toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Stuur je zonnebril dan gratis terug of retourneer ‘m in de dichtstbijzijnde Pearle Opticien. Wil je persoonlijk advies of liever eerst even passen? Kom dan langs in een van onze winkels. Daar helpen we je graag verder. Maak je online alvast een afspraak?